Last news in Fakti

18 Ноември, 2023 20:51 4 421 2

6 признака издават лудо влюбения мъж

  • мъж-
  • влюбен-
  • любов-
  • връзка-
  • отношения

Тези неща показват, че мъжът наистина изпитва силни чувства

6 признака издават лудо влюбения мъж - 1
Снимка: Shutterstock

Много жени, особено млади момичета, често се чувстват несигурни в любовните отношения, особено в началото на нови такива. Понякога може да бъде лесно да се усъмним в чувствата на партньора си поради нашата собствена несигурност или лоша предишна връзка. За щастие има няколко признака, които могат да ви помогнат да разберете дали новият мъж в живота ви наистина е влюбен във вас.

1. Той постоянно се взира във вас

Както се пее в много романтични песни: мъжът, който наистина е влюбен във вас, няма да може да откъсне очите си от вас. Много мъже имат този специален поглед, когато ви видят издокарани за среща. Но ако забележите, че той ви наблюдава с удивление и вълнение, когато правите прости неща, като например да готвите вечеря или да решете косата си, вероятно е влюбен.

2. Той не откача, когато очаквате да го направи

Всички ние имаме скелети в гардероба си. Но ако вашият партньор знае много за вашето минало, включително моментите, с които не се гордеете много и той все още е с вас, вероятно ви харесва повече, отколкото си мислите. Приемането на всички страни на друг човек, а не само на приятните, е знак за зряла връзка и любов.

3. Той е по-наясно как поведението му може да ви засегне

Всички имаме свои модели на поведение и невинаги разбираме напълно как те влияят на другите хора. Ако забележите, че партньорът ви започва да се самоосъзнава и се опитва да се държи така, че да не бъдете наранени или разочаровани, това е добър знак. Но имайте предвид, че ако сте загрижени за нещо или искате той да действа по различен начин, по-добре е да проведете разговор и да не очаквате той да го разбере сам. Вашият партньор не може да чете мислите ви, нали?

4. Той забелязва малки детайли, които ви правят щастливи

Всички обичаме големите жестове, но малките неща са най-важни. Например, той си спомня любимия ви вкус на сладолед, глупаво телевизионно предаване, което гледате, когато сте тъжни, или името на първия ви домашен любимец. Тези неща показват, че той се грижи достатъчно, за да надхвърли стереотипните неща като цветя и бонбони (но ние все още ги обичаме) и да се ангажира с вас на по-лично ниво.

5. Той е открит с вас и очаква същото от вас

Всички се чувстваме уязвими в отношенията си, но е трудно да изградим силна връзка, без да споделяме мислите и чувствата си. Ако той е готов да преодолее страха от отхвърляне и да бъде открит с вас за своите страхове и проблеми, значи ви вярва и може да види бъдещето си с вас. И това работи и в двете посоки: той се интересува да опознае истинската ви същност, а не само красивата броня, която може да сте сложили.

6. Той е готов за говори за проблемите

Въпреки че здравословното количество емоции всъщност може да бъде полезно за разрешаване на конфликти и поддържане на партньора ви щастлив, крещенето няма да реши проблема. След като и двамата приключите с емоционалността, вашият партньор трябва да е готов за разговор, за да обсъдите нещата. Комуникацията е ключът към силна връзка и партньор, който ви обича, трябва да може да остави егото си настрана и да признае, че може да е сгрешил.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мухарем

    7 0 Отговор
    Харчи безразборно и е на злодейки....