Last news in Fakti

20 Ноември, 2023 08:13 1 569 1

Актрисата Мария Статулова сподели любопитни подробности за живота си

  • мария статулова-
  • актриса

Тя разкри и какво означава нетрадиционната й фамилия

Актрисата Мария Статулова сподели любопитни подробности за живота си - 1
Снимка: БГНЕС

Голямата българска актриса Мария Статулова заяви, че мрази новите технологии. Според нея те ограбват човека.

"Не обичам съвременните технологии. Имам някакъв вайбър. Мога да се обадя, да ми се обадят, но това не ми е приятно. Тези технологии ограбват човека, ограждат го. Полудявам, когато виждам двама души да седят един срещу друг и да си пишат вместо да си говорят. Господи, защо Господ ни даде уста?!", разкри Мария Статулова в предаването 120 минути по bTV.

Тя призна още, че тайно прескачала огради, за да гледа Стоянка Мутафова в Летния театър в Бургас

Актрисата в нито един момент от своя живот не е била пред отказване от своята професия.

"Никога не съм била пред отказване. Била съм в отчаяние. Била съм далеч от сцената 5 години, но отидох в радиото да чета пиеси. Пак практикувах професията си. Никога нищо не може да ме откаже от това. Имам поръчка от баща ми: "Или ставаш артистка или не ставаш!" Никога не съм имала колебания", категорична е Статулова.

Тя сподели и какво означава нетрадиционната ѝ фамилия. Нея дължи на своя дядо.

"Статул на гръцки означавало грозде. Един статул е равен на една голяма любов", сподели тя.

Статулова се върна и към спомените за своя баща. "Моят баща беше художник. Рисуваше пейзажи, лодки. Много обичаше сухите черни дървета, които са в Морската градина в Бургас. Много обичам картините му. Без купони и дома не се живееше. Много обичахме да има гости. Винаги имаше много хора. Човек се ражда с благородство. С това да се раздава. Винаги се питахме с Невена Коканова ние от кои сме. Дали от тези дето се раздават или от онези дето едно стискат грахово зърно. Винаги сме казвали, че сме от първите. Тези дето не дават мога само да ги съжалявам. Те са неосъществени хора, душа нямат", категорична е Статулова.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 !!!

    7 3 Отговор
    Много добра актриса, но на мен визуално ми е несимпатична, не знам защо.