Last news in Fakti

21 Ноември, 2023 10:14 1 708 8

Златка Райкова иска още едно дете

  • златка райкова-
  • карен хачатрян-
  • голямо семейство-
  • деца

Плеймейтка мечтае за голямо семейство

Легендарната плеймейтка Златка Райкова натиска мъжа си за още едно дете. Блондинката мечтае за голямо семейство. „Към 40 може, не съм се предала“, сподели силиконката за потенциално трето отроче.

Златито е в огромна еуфория от това, че е мама. Още няма и година след раждането на втория си син - Карен, и вече мисли за още едно, пише "България Днес".

View this post on Instagram

A post shared by zlatkakhachatryan (@zlatka_raykova)

Семейство Хачатрян в момента е в своя златен период. Вероятно за това майката е въодушевена за още едно попълнение във фамилията. В дома преобладават представителите на силния пол и единствената дама в него копнее за дъщеричка за женска солидарност. Златка дори вижда своята роля на майка като призвание. Това се разбира от новата ѝ татуировка, символизиращо майчинството - две рози, като едната е по-голяма и „прегръща“ по-малката и отдолу с надпис „мама“. Златка иска да увековечи своята почит към майка си, но също и да си припомня, че и тя вече е горд родител. Любопитен фен попита Мис Плеймейт дали ѝ е олекнало, че не се занимава с чужди деца, имайки предвид доведените деца на бившия си съпруг Благо Джизъса. „Не мога да кажа подобно нещо за деца, защото и аз някъде съм била чуждо дете“, отговори с възмущение русата Златка. Не е тайна, че тя е имала трудно детство и не би посмяла да има лошо отношение към деца, било то чужди или свои.

Грозно е. Не, не ми е тежало това“, отсече тя. Плеймейтката също разкри, че заедно с цялата банда ще направят пътешествие до Тайланд. Екзотичната дестинация е привлякла окото на сексбомата със своите вълшебни плажове - локация, идеална за да си покаже силикона и да направи секси фотосесия. Пазарджишката хубавица съчетава работата с времето за семейството и смята, че нейните синчета ще си прекарат весело.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цъцъ

    11 1 Отговор
    Да звънне на Джизъса да й направи и без това е безработен😅
  • 2 ххххх

    13 0 Отговор
    Иска, защото мъжа й е милионер. Мисли си, че като има повече деца - по-трудно ще я зареже. Прави си сметка без кръчмаря.

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ирония

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "ххххх":

    Каааак можеее?!?! ;д ;д ;д възмутително от ваша страна!!! хахахаа такова примерно момиче такива долни неща да мисли.... изключено! Въобще една МАЙКА няма как да мисли такива неща!!!! хаххаахаха
  • 5 Авгиеви Обори

    16 0 Отговор
    Промивките на съзнанието на българина продължава с пълна сила ! Модел за подражание на подрастващите се дават неграмотни , неморални личности които не създават блага дори за един самун хляб !
  • 6 Готов съм

    2 1 Отговор
    Да се обади
  • 7 Българин

    3 1 Отговор
    Навит съм да и направя ама ся нямам време
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.