Last news in Fakti

21 Ноември, 2023 11:28 2 069 7

Адел случайно издаде дълго пазена лична тайна

  • адел-
  • сватба-
  • тайна-
  • личен живот-
  • съпруг-
  • женени-
  • брак

На комедийно шоу на най-добрия си приятел Алън Кар Адел призна, че наскоро се е омъжила

Без да се замисля, че до сега пазеше семейния си статус в тайна, сега Адел няма как да се сдържи от щастие и потвърди, че е омъжена за Рич Пол.

Според слуховете двойката е сключила брак миналата година, като 35-годишната Адел предизвика нови спекулации, когато нарече 41-годишния спортен агент свой "съпруг". Потвърждението от страна на поп звездата идва по време на комедийното шоу на най-добрия ѝ приятел Алън Кар в Лос Анджелис, като двама зрители са потвърдили новината пред Deuxmoi.

Един от зрителите обясни: "Бях на комедийното шоу на Алън Кар в Лос Анджелис тази вечер и Адел беше в публиката. Алън попита публиката дали някой се е оженил наскоро и Адел извика "Омъжих се".

Друг присъстващ в публиката добави за "малкото и интимно шоу": "Когато той попита дали някой се е оженил наскоро, тя изкрещя "Аз". Беше супер сладка, но точно преди края на шоуто изчезна". И добави: "Адел седеше точно зад мен с неин приятел и си прекарваше чудесно. Охраната ѝ влезе само за да ѝ донесе храна. Тя не се интересуваше дали хората знаят, че е там. Тя го закачаше, все пак са най-добри приятели", каза зрителят за присъствието на Адел на шоуто на Алън Кар.

Миналия месец 41-годишният Рич обърна внимание на слуховете за брак, като разказа как двамата с 35-годишната Адел са си "помагали взаимно" по време на двугодишната им връзка. По време на участието си в предаването CBS Mornings Рич каза за партньорката си: "Тя беше страхотна, мисля, че ще се съгласи, че определено си помагахме взаимно.

"Аз съм в добро състояние, ние сме в добро състояние. Щастливи. Тя е превъзходна. Тя е страхотна за мен. Ние сме страхотни един за друг.

След това Рич беше попитан от водещата на CBS Гейл Кинг за слуховете, че двамата с Адел са сключили брак.

Журналистката попита дали трябва да се обръща към Адел с "госпожа Пол" следващия път, когато говори с нея.

Ричард се направи на срамежлив, като каза: "Можеш да се обръщаш към нея с каквото си искаш", след което добави, че не е от "хората, които излагат на показ личния си живот. Той не е за медиите."

Още през септември Адел се изпусна за новия си статус на омъжена жена. По време на един от концертите ѝ в Лас Вегас една жена от публиката изкрещя на изпълнителката на "Rumor Has It": "Ще се ожениш ли за мен?".

"Не можеш да се ожениш за мен. Аз съм хетеросексуална, любов моя, и съпругът ми е тук тази вечер", отговори Адел.

Адел и Рич Пол се появиха заедно за пръв път в обществото през 2021 г., когато присъстваха рамо до рамо на баскетболен мач.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    8 2 Отговор
    НАПАААЛМ!🔥🔥🔥🔥🔥
  • 2 Соваж бейби

    4 2 Отговор
    Африканците харесват дебеланки тази и в бяла с комплекси онзи сигурно е на седмото небе нацелил бинго ,според глупавите им вярвания едрите жени раждали здрави деца това са пълни глупости.
  • 3 123456

    3 0 Отговор
    Как пъ не намери един бял бе , не всичко е питона ....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Браво на

    3 1 Отговор
    Адел - задължително чернокож за съпруг и подкрепа за ЛГБТ общостта. Сега остава да си смени вярата, после пола и пак да надебелее. А, забравих - да се пропие отново.
  • 6 Господ е събирач

    0 0 Отговор
    харесало й е мандингото , той по default е покорен - идеалка , любимото нещо на тъмно лилавите е дебела руса жена
  • 7 да видим

    0 0 Отговор
    типичната холивудска марионетка - всичко изпълнява по плана - черен съпруг, подкрепа за обратните, толериране на всякакви изчадия и болни практики, масоно-илюминатски символики, демонизъм, след употреба - накрая - шепа хапчета, приключила се (уж сама)