Last news in Fakti

23 Ноември, 2023 12:14 3 619 6

Ето кой е най-важният мъж в живота на Цеца, след убийството на съпруга ѝ

  • цеца величкович-
  • желко ражнатович - аркан-
  • сватба

Цеца Величкович се омъжи за Желко Ражнатович на 19 февруари 1995 г., а сватбата им бе определена като "сръбска приказка“

Ето кой е най-важният мъж в живота на Цеца, след убийството на съпруга ѝ - 1
Снимка: Instagram

Преди 28 години сръбската певица Цеца Величкович се омъжи за Желко Ражнатович, известен като Аркан. На 19 февруари 1995 г. сватбата бе излъчена по сръбските телевизии, а медиите я определиха като "сръбска приказка“. Години по-късно тя е известна и като "сватбата на десетилетието". Известно е, че Цеца се запознава с бъдещия си съпруг Желко Ражнатович чрез поп певеца Оливер Мандич в Ердут на 11 октомври 1993 г. Ражнатович я кани да пее, когато е основана Партията на сръбското единство. По същото време той е женен и разводът, който слага край на брака му се случва два месеца преди сватбата му с Цеца.

Двамата имат две деца. Синът им Велко е роден през 1996 г., а дъщеря им Анастасия е родена две години по-късно. Припомняме, че Желко Ражнатович бе застрелян от четирима въоръжени мъже на 15 януари 2000 г. в хотел "Интерконтинентал“. Командирът на сръбското паравоенно формирование "Тигри“ приживе бе обвиняван за редица военни престъпления в Хърватия и Босна и Херцеговина. Въпреки куршумите Аркан остава жив известно време преди да умре в ръцете на съпругата си в автомобила, с който е откаран към болницата.

След траур, продължил повече от година, Цеца при първата си публична поява казва за съпруга си: "Част от мен умря в онзи ден...Винаги ще го обичам и само него, сигурна съм в това...“.

По-късно певицата, посвети песен на любимия си, която се нарича "Пиле". От тогава до сега, изпълнението на тази песен, е най-емоционалният момент по време на всеки неин концерт.

С днешна дата най-важният мъж в живота ѝ е синът ѝ Велко. Той я направи баба през 2020 г., а момченцето е кръстено на дядо си - Желко Ражнатович. Сватбата е повторение на тържеството на Цеца и Аркан. През 1995 година Цеца влезе в църквата с пищна сватбена рокля, която през 2019 година (24 години по-късно) облече снаха ѝ Богдана Родич. Синът ѝ Велко пък беше облечен досущ като баща си преди 24 години.

Сега младият баща Велко Ражнатович, който е боксьор, казва, че Цеца е прекрасна баба, която обожава внука си. Запитан от сръбския вестник "Курир“ дали Цеца си няма някого, Велко Ражнатович отговаря: "Къде ти след един орел да спи с гълъби… Не става“.

Известно е също така, че Цеца бе арестувана на 17 март 2003 г. и по-късно бе обвинена в незаконно притежание на множество огнестрелни оръжия. Тя прекарва три месеца в затвора, твърдейки, че починалият ѝ съпруг е внесъл оръжията в къщата. През 2011 г. тя се признава за виновна за присвояване на милиони евро от трансфери на играчи от футболния клуб Обилич, който тя наследява от покойния си съпруг, пише "Фокус".

Сръбските държавни прокурори я обвиняват, че е взела незаконно участие в продажбата на играчите за лична употреба. Тя отрича да е участвала в каквито и да е незаконни дейности. Певицата допълва, че покойният ѝ съпруг е отговорен за футболния клуб и че незаконно притежаваните оръжия, намерени в дома ѝ, са негови. В споразумението за признаване на вината ѝ е наредено да прекара осем месеца под домашен арест. Така тя се спаси от максималната присъда от 12 години затвор.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 баста на чалгата

    14 3 Отговор
    Не пробутвайте и сръбските чалгари.Предостатъчно са ни нашите чалгаропитеци.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    2 1 Отговор
    Сръбска циганка певачка и престъпник - не само военен престъпник. И това е двойка легендарна. Само на Балканите,,, жалка работа...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гуме

    0 0 Отговор
    яКА СПИЦА