Last news in Fakti

24 Ноември, 2023 10:15 3 852 14

Бебе проплака в семейството на Алексей Петров

  • алексей петров-
  • семейство-
  • племенница-
  • бебе

Племенница на покойния бизнесмен Нуши Огнянова е станала майка за трети път

Бебе проплака в семейството на Алексей Петров - 1
Снимка: БГНЕС

Бебе е проплакало в семейството на убития бизнесмен Алексей Петров, пише "Ретро“. Неговата племенница Нуши Огнянова-дъщеря на брат му Огнян, е станала майка за трети път. Новият наследник във фамилията се казва Мануел. Нуши вече е майка на две пораснали деца – син и дъщеря, но със съпруга ѝ отдавна мечтаели и за трето дете, а съдбата най-после ги възнаградила.

Племенницата на Алексей Петров, както и почти всичките му роднини живеят в Тетевенско. Нуши се занимава с частен бизнес, а преди няма и месец е отворила клон на застрахователната компания на покойния си чичо и в кв. "Пеново“ в Тетевен. Три месеца след убийството на Петров цялата фамилия не спира да скърби за него. Фейсбук профилът на племенницата му е изпълнен със снимки от семейните им сбирки и спомени заедно, а мъката си тя изразява и с трогателни послания. "Отнеха ни го завинаги. Не можем и не искаме да повярваме, че е истина. Безмилостни и безсърдечни подобия на хора убиха един безценен човек, незаслужил такава съдба. Болката, сълзите, мъката, която ни причиниха, няма да останат ненаказани от най-големия съдник-ГОСПОД БОГ. Отнеха ти живота, Чичо, но ние. всички никога няма да те забравим. Почивай в мир, добра душице!“, пише в едно от тях племенничката на Алексей Петров. Тя, братът, сестрата и майката на убития бизнесмен организираха помен на 40-ия ден от кончината му в тесен семеен кръг. След трагичната загуба на бившата барета и експерт по антитероризъм близките му продължават да не могат да излязат от шока и са силно разтревожени за здравословното състояние на майка му Диляна. Възрастната жена научи за разстрела на сина си от телевизията, след което бе на инжекции и под постоянни медицински грижи.

Първоначално дъщеря ѝ Теменужка – сестра на Алексей, я бе взела при себе си в нейния дом в Ловеч. След погребението на Петров обаче майка му пожелала отново да се върне в къщата си в село Градежница, а роднините я посещавали ежедневно, за да я наглеждат как е. Пенсионерката Диляна живее съвсем сама в скромната си къща, след като миналата година загубила съпруга си – бащата на Алексей Петров.

Бизнесменът бе показно убит по време на редовната си седмична разходка на Витоша на 16 август 2023 г. Той бе прострелян в главата, а пряк свидетел на убийството стана треньорката по тенис Мирослава Михайлова, която го придружаваше по време на похода. Жената бе тежко ранена и лекарите едва успяха да я спасят. Тя е дала достатъчни данни и описание за извършителя, както и на фактическата обстановка, при която е отнет животът на Петров. Това каза неотдавна главният секретар на МВР Живко Коцев. Към момента Мирослава продължавала да се възстановява и ѝ се оказвала специализирана медицинска и психологическа помощ. По случая с убийството на Алексей Петров работи голям екип от криминалисти, но до момента официално заподозрени няма.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слави

    5 4 Отговор
    Дойде си черепа и разчисти - и тивкун му клекна.
  • 2 Aлфа Bълкът

    4 2 Отговор
    Щях да кажа, че се преродил за да мъсти, ама много кодово име си е избрал – Мануел!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 замислен

    15 0 Отговор
    А неговото семейство колко семейства е разплакало през годините не е истина.

    Коментиран от #9

  • 6 Няма

    6 1 Отговор
    ли други новини?????
  • 7 Бай Мрън

    9 0 Отговор
    Този вече няма семейство. Краят му беше твърде лек, що майки е разплакал
  • 8 Алооо

    4 1 Отговор
    Този не ме интересува вече, пито-платено.
  • 9 Радио Ереван

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "замислен":

    Едни негови ученици и духовни деца искат да разплачат цял един народ.

    Коментиран от #12

  • 10 Боко Праните Гащи

    0 0 Отговор
    добра душица?????

    Коментиран от #14

  • 11 Ван

    0 0 Отговор
    Този човек нали е бил скаран с цялата си рода?
    Как тогава скърбят за него, имам предвид публикациите по темата, които го представиха, че ако му се случи нещо(както и се случи, Бог да го прости), те едва ли не щяха да скачат от радост?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.