Last news in Fakti

25 Ноември, 2023 11:47 5 711 4

Матю Пери се чувствал виновен относно хонорара си в "Приятели"

  • матю пери-
  • приятели-
  • хонорар-
  • милиони долари

Пери, който почина на 28 октомври на 54 години, и неговите колеги от „Приятели“ изкарваха по 1 милион долара на епизод

Матю Пери се чувствал виновен относно хонорара си в "Приятели" - 1
Снимка: EРА/БГНЕС

Матю Пери изпитвал смесени чувства относно спечеления милион на епизод на Приятели.

Покойният актьор, който почина на 28 октомври на 54-годишна възраст, си спомня, че се е чувствал виновен, след като той и колегите му са преговаряли за историческите си заплати.

"Най-лошата част от това беше да се чувствам малко виновен, като "Чакай малко, отивам тук, за да правя нещо, което обичам“, сподели той в интервю за Entertainment Weekly, насрочено за финала на хитовата комедия на NBC в 2004.

Актьорът, който изигра Чандлър Бинг в Приятели, разказа пред PEOPLE за радостта от заснемането на 10-сезонния ситком заедно с актьори — и приятели от реалния живот — Дженифър Анистън , Кортни Кокс , Лиза Кудроу , Мат Лебланк и Дейвид Швимер, пише "Фокус".

"Не омаловажавам колко забавно беше изживяването в " Приятели“, обясни той. "А парите бяха невероятни. Просто творческото изживяване да участвам в шоуто вероятно ми спаси живота.“

Пери, който беше открит за борбата си със зависимостта , добави: "Когато правиш милион долара на седмица, не можеш да изпиеш 37-ото питие. Трябва да се прибереш и да спиш. ... Това беше най-страхотната работа на света.“


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АБВ

    2 1 Отговор
    Има защо
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ТРАФИК ПОЛИСЕ

    2 0 Отговор
    ВЗЕМЕТЕ МУ КНИЖКАТА,НЕМЕДЛЕНО☝
  • 4 гугъл преводач за вас

    2 0 Отговор
    Някой да преведе "Чакай малко, отивам тук, за да правя нещо, което обичам“