Last news in Fakti

26 Ноември, 2023 10:27 1 640 6

Теди Александрова се снима с двойник на Микеле Мороне в новия си клип (ВИДЕО)

  • теди александрова-
  • йордан бекирски-
  • микеле мороне

Песента се казва „365", а Йордан Бекирски е пълно копие на актьора, изиграл главната роля във филма

Йордан Бекирски, който е двойник на Микеле Мороне, се снима в чалга клип, в който изигра ролята на съблазнител във видеото към последната песен на Теди Александрова. Случайност или не, песента се казва „365", а Бекирски е пълно копие на актьора, изиграл главната роля във филма.

Копие

„Всичко започна още лятото, когато работех по морето и ме спираха момичета да се снимам с тях, мислейки, че съм Мороне“, с усмивка сподели Бекирски пред екип на „Телеграф“. Често му се случвало да го бъркат с Микеле или да му споделят за приликата им. Самият той намирал общи черти с актьора, но не това била крайната му цел да се превръща в двойник на някого. За клипа го поканила лично Теди Александрова. Намерила негова снимка чрез социалните мрежи. Проектът бил замислен преди няколко месеца, но чак сега го реализирали поради пълната програма и на двамата. Моделът не пожела да коментира в какви отношения е с певицата, макар и в клипа двамата да са опасно близки. От няколко месеца Бекирски се занимава с мода. В биографията му има заснети още няколко видеа. „Завършил съм психология, говоря пет езика и работя на няколко места. Инструктор съм и създавам програми за тренировки“, разказа още той.

Провокация

Новата песен на Теди Александрова провокира с много горещи секси кадри. Музиката е създадена от Даниел Ганев и Теди Александрова. Певицата заедно с колежката си Сиана са автори на текста, а Даниел Ганев е автор и на аранжимента. Видеоклипът „365“ е дело на режисьора Николай Скерлев. „Благодаря на целия екип, с който работихме по осъществяването на този проект. Надявам се да ви кефи това различно парче, защото е създадено с много хъс и много страст! Слушайте го по 365 пъти на ден! Целувам ви и благодаря за подкрепата с цялата си душа!“, написа с любов изпълнителката.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахо

    5 0 Отговор
    Това сцена от порно филм ли е?
  • 2 за някакво ново

    4 0 Отговор
    порно става въпрос ? не гледам чалга порно
  • 3 кадър от

    2 0 Отговор
    някакво задно чеверме
  • 4 ха ха Хо

    3 0 Отговор
    гОлЕм праз....
  • 5 Леле...

    3 0 Отговор
    Колко долнопробно изглежда тая ! И , сигурно сама се е постарала ! Уфтсъ .....
  • 6 коя

    3 0 Отговор
    е тая, микеле мороне,двойник..Кой му дреме?