Last news in Fakti

27 Ноември, 2023 11:56 12 694 33

Михаил Билалов стана "непоносим" за зрителите на "Стани богат"

  • михаил билалов-
  • стани богат-
  • зрители-
  • водещ-
  • актьор

Феновете на шоуто за знания не могат да понасят арогантното на моменти отношение на водещия към участниците

Михаил Билалов пак възмути безобразно зрителите с реакциите си спрямо един от скорошните участници, седнали на стола на богатството. В случая там седна пенсионерът Методи Иванов от село Кошарево.

"Той е пенсионер, който обича фолклора и от 1965 година насам не е пропускал кукерски фестивал. Никога не е напускал България, само че с помощта на "Стани богат" обикаля целия свят", така представи в началото Билалов своя гост, който бе видимо притеснен както в началото, така и по време на цялата игра.

Участникът стигна първа сигурна сума от 500 лева, въпреки че малко се измъчи с един от въпросите, а именно: "Колко шахматни фигури има общо на дъската преди белите да създадат първия ход?", гласеше въпроса. Методи веднага уточни, че бройката е 32, което бе и верния отговор, но Билалов реши да опита да го "повърти малко на шиш" - "Защо 32? Я ги преброй", при което пенсионерът се притесни, но все пак маркира верния отговор.

"Малко напрежение чувствам", продължи Билалов. Шестият въпрос бе: "Кое не влиза в състава на човешката кръв?" – Левкоцити, Еритроцити, Тромбоцити или Калцити. Участникът взе жокер 50:50 и с негова помощ избра вярно "Калцити".

Иванов заключи 1500 лв. като втора сигурна сума, а питането за нея бе: "Скандал с какво докара до оставката на президента на испанската кралска футболна федерация Луис Рубиалес през 2023 година?" – Уговорени мачове, Корупция, Целувка или Незаконен парцел.

Тук Билалов прекали с реакциите си спрямо и без това притесненият участник и си навлече сериозно гнева на зрителите. Пенсионерът сподели: "Клоня към отговор С" (което и впоследствие се видя, че е верният отговор), само че водещият отново успешно го разколеба и го накара да прибегне до пореден жокер "Към "С"? Да е цункал някой? Обаче защото си малко безмълвен човек, ще те помоля малко на глас да помислиш. Кажи една дума. Само една! Ако кажеш две, вече…", продължа с гаврата Билалов, а Методи не сподели нищо в следващите 3-4 секунди, защото се стараеше да се концентрира върху въпроса.

Билалов обаче не спря: "Разбрах! Бъбрив си, а? Вкъщи кой приказва?"

"Жената повече", отвърна с усмивка участникът.

"Аз мога и аз да продължа да приказвам, два вица мога да кажа", продължи водещият, а Иванов потърси избавление от неловката обстановка, искайки жокер. Обади се на сина си Стойчин Методиев, който му потвърди и верния отговор на въпроса.

Поведението на Билалов моментално провокира вълна от реакции в социалните мрежи.

"Билалов в действителност е непоносимо гнусен с някои участници, а на други с лекота им подсказва правилния отговор. Та участникът го каза!!! И той нарочно го подведе… Грозно е!"

"Абсолютно непоносим!!! Човекът каза правилния отговор, а Билалов го подведе нарочно и го принуди да си ползва жокера!", пише "Блиц"


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 62 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    35 68 Отговор
    Да не би да му е лесно да се занимава с олигофрени срещу себе си на стола?

    Коментиран от #5, #31

  • 2 Един шофьор

    53 22 Отговор
    На който не му харесва да не го гледа , има и други канали!

    Коментиран от #8

  • 3 Гергана

    74 7 Отговор
    Ако му извадят слушалчицата от ухото може би да спре за се прави на много умен. Понякога имам чувството, че е на процент от нераздадените награди, все едно от джоба си вади тия чекове, а не от предаването.
  • 4 така е

    55 16 Отговор
    Гадна душица е тоя Мишкар, подла и комплексирана!
  • 5 уйко калеко

    56 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Точно това предаване го гледах с въпросният участник.За някои участници е като мащеха(в случая),а на други особено симпатични жени явно подсказва.Сигурно има голям гръб в телевизията или иска да си ходи,Навярно договора му е железен и ако го свалят от ефир БТВ-ТО ЩЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩА НЕУСТОЙКИ.Отначало започна добре в интерес на истината.
  • 6 незнайко

    44 9 Отговор
    Билалов е водещ а участниците не е необходимо да му ВЯРВАТ ! Той насила не може да ги накара да вземат жокер ако са сигурни в отговора си !!! Всеки играч може да го помоли да МЛЪКНЕ докато мисли !!!

    Коментиран от #12

  • 7 ИВАН

    11 6 Отговор
    В годината на змията са красиви, но и много надути - вижте му датата на раждане 1965-ти набор е Билалов.

    Коментиран от #23

  • 8 уйко калеко

    21 6 Отговор

    До коментар #2 от "Един шофьор":

    Любимо предаване ми е и го гледам заради въпросите и отговорите наистина научаваш нещо ,но ако водещият продължава по този начин може би заради него ще спра да го следя.За съжаление предаването по НОВА ТВ не ми харесва .вместо него спокойно НОВА МОЖЕ ДА ПРЕДАВА ДИРЕКТНО ТЕГЛЕНЕТО НА ТИРАЖИТЕ НА ТОТОТО.НОВА ТВ СЕ ОКАЗАХА ГОЛЕМИ СКЪПЕРНИЦИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА НАГРАДИТЕ.

    Коментиран от #13

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Алфа херинга

    46 2 Отговор
    Самият формат на предаването е сбъркан. Първо 100хил лева вече са нищо пари. В голям град и половин свестен апартамент не можеш да си купиш с тях. Трудността на въпросите също не е съобразена, освен първите. Но от 1500лв нагоре, общо взето е на късмет къде ще те уцелят, защото лесни въпроси вече няма. А, 1500 е една заплата и то не много висока. Пълна пародия.
  • 12 уйко калеко

    33 3 Отговор

    До коментар #6 от "незнайко":

    Мисля ,че не сте прав.Водещият ,според мен е длъжен след задаването на въпроса да млъкне и да фиксира евентуалният отговор или ползването на жокер.След отговора верен или неверен може да коментира или да даде допълнителни обяснения.Сигурно 99% от участниците застават за първи път пред камера и повечето от тях се притесняват.
  • 13 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    27 5 Отговор

    До коментар #8 от "уйко калеко":

    Какво ново научаваш от първите пет въпроса ❓
    Че София е по-голяма от Мелник🤔
    И какво запомни и ти е от полза от следващите пет ❓
    Че научи най-дългото името на спирка на метро в Япония ❗
  • 14 зрител

    32 10 Отговор
    Антипатична личност,злобарче и манипулатор. Не мога да го гледам и слушам.

    Коментиран от #16

  • 15 Кадир

    40 2 Отговор
    Проблема ми с предаването не е водещия, а самия формат. Няма да засягам паричните награди, то е ясно. Обаче да слушам от първи до 5-ти въпрос разни смешковци да ми разсъждават по 10 минути и да ми правят изводи ме отегчава супер много. А и понякога въпросите до 500 лв. са меко казано объркващи.
  • 16 зрител

    23 3 Отговор

    До коментар #14 от "зрител":

    И се опитва много несполучливо да флиртува с публиката която му ръкопляска след като той изкомандва ,,Аплодисменти,,!

    Коментиран от #19

  • 17 Как'Сийка

    20 30 Отговор
    Напротив, водещия е много разчупен и забавен! Много по-сполучлив избор, отколкото беше Ники Кънчев. Прави от тази скучна игра интересно и занимателна предаване. Все пак е артист и умее да владее публиката и самата игра.

    Коментиран от #26

  • 18 Механик

    37 5 Отговор
    Аз се чудя, дали тоя "водещ" е знаел отговорите на вискчите си въпроси, ама преди да му ги дадат написани на листче. Дали има таква огромна обща култура и познания, та да се държи така надменно?
    Мисля си, че едва ли знае и една стотна от това.
  • 19 Зрител

    21 4 Отговор

    До коментар #16 от "зрител":

    Все чакам водещият да зададе въпрос ,,Как се казва една пътечка във Хималаите,,
  • 20 Я го знам !

    8 2 Отговор
    Билалов след предаването ги кърти в един фургон.

    Коментиран от #22

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Дентист

    12 0 Отговор

    До коментар #20 от "Я го знам !":

    Да,кърти си ченето,че Корегата много го е залепила.

    Коментиран от #30

  • 23 Тоя ли е красив?

    17 1 Отговор

    До коментар #7 от "ИВАН":

    С тия клепнали пеленгатори само тях да гледаш. Никога не можах да го приема дори като симпатичен, а на някои красив даже им се вижда.
  • 24 Джаро

    14 1 Отговор
    Билалов е бил забелязан да кара колело без седалка около НДК.
  • 25 участник

    15 0 Отговор
    този водещ Билалов е пълен комплексар и затова реагира и се държи по този начин със "слабите" и недобре изглеждащи участници, което си е супер непрофесионално. Но ако участничката е хубава жена, не спира да й прави комплименти и при възможност и да и подскаже верния отговор.. Така, че продуцента ако държи на рейтинга на предаването и на моралните ценности би трябвало веднага да замени Билалов с друг водещ, по-мил и добре държащ се със своите гости!
  • 26 Бат'Кольо

    8 2 Отговор

    До коментар #17 от "Как'Сийка":

    Ники Кънчев е на светлинни години от тоя. Ники Кънчев е ерудит и не дразни хората. Тоя е супер дразнещ и очевидно подрекрепя едни, едва ли не им подсказва верния отговор, а други се опитва да ги заблуди и да ги принуди да си сменят отговора.
  • 27 Сашо

    6 9 Отговор
    Билалов е прекрасен водещ, с много добра обща култура, с отлично чувство за хумор и с много бърза реакция при различни ситуации. А това, че се допускат участници, които не знаят елементарни неща не е негов проблем.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Живанши

    5 2 Отговор
    Не съм го видял този случай. Наистина, понякога е дразнещ, но като цяло ми е симпатичен. Отива му. По ме радва от Ники Пънчев.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Теменужка

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Никой не го кара насила да седи там.Кат не е Билалов,ще е друг. И Билалов не знае верните отговори. Но действително се подиграва с някой хора.
  • 32 Гледам без звук

    3 0 Отговор
    Водещият говори носово, постоянно подсмърча, покашля, секне се, примлясква, което дразни особено при предавания, в които има постоянно говорене. Това беше едно от любимите ми предавания. Сега по рядко го гледам и ако гледам е без звук. Добре че има надписи с въпросите. Водещият да си лекува синузита
  • 33 смешник дърт

    1 0 Отговор
    Да го духа тоя билалов аре махай се от екрана