Last news in Fakti

29 Ноември, 2023 09:08 2 736 7

Моника Белучи предизвиква възхищение и на 59 г. без грим и прожектори

  • моника белучи-
  • папараци-
  • без грим-
  • милано

Папараците направиха няколко снимки на актрисата, докато тя пазаруваше в Милано

Моника Белучи и на 59 години си остава една от най-красивите италианки. Тя все още се смята за една от най-привлекателните жени в целия свят и икона по стил. Пищната брюнетка често е говорила за старостта, а според нея всичко трябва да е естествено. Само тогава може да бъде красиво:

”Искам да остарея естествено, по нормален начин! На моята възраст не съм обсебена от поддържането на идеална фигура, когато си над 50 години нямаш същите нужди каквито си имал на 20!”, признава красавицата пред „Sunay TImes. Но все пак Белучи изглежда невероятно на червения килим. И тя всъщност е още толкова чувствена, както преди 30 години. Особено напоследък след като спря да крие аферата си с Тим Бъртън.

Влюбените вече няколко пъти излизаха заедно и предизвикваха възхищение.

Сега феновете имаха възможност да видят как изглежда Моника в действителност, без грим и прожектори. Папараците направиха няколко снимки на актрисата, докато тя пазаруваше в Милано. Белучи не изневерява на себе си: стилен и в същото време семпъл тоалет в любимия си черен цвят стои страхотно на разходка и прави звездата да изглежда по-стройна. Или наистина е отслабнала?

Моника Белучи предизвиква възхищение и на 59 г. без грим и прожектори

Изглежда, че лицето на Моника е станало леко изтощено, бузите ѝ са хлътнали малко, а скулите ѝ са станали по-изпъкнали. Освен това, както отбелязаха феновете, Белучи изглежда малко уморена и тъжна. Надяваме се, че просто е била уморена от пазаруването и няма здравословни проблеми, пише wday.ru, цитиран от flagman.bg.

Моника Белучи предизвиква възхищение и на 59 г. без грим и прожектори


Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мучо

    6 4 Отговор
    стара чанта, ама лачена

    Коментиран от #6

  • 2 Дядо Боцко

    8 2 Отговор
    Ох, в колко студентски стаи висеше на плакати...колко ч.... са нахвърлени по този прекрасен образ. Страхотна жена, трябва да я клонират в милиони секс ботове с изкуствен интелект.
  • 3 стаа

    0 3 Отговор
    да, тази става да й го отпуам отзаде
  • 4 Ханку Браат

    2 0 Отговор
    Добре изглежда и сега, май италианките най-много обичат черния цвят.
  • 5 Идън

    3 0 Отговор
    ,,Жените имат два проблема- когато имат красота и когато я нямат,,- Моника Белучи След филма ,,Малена,, в психологията има нов термин- синдром на Малена. Това е женската злоба към естествено красивите жени- те са магнит за мъжете, въпреки, че не го искат. Това за мен е най- великата и роля. Baci, Bella!
  • 6 Тулупчо

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "мучо":

    Така стара чанта ще видиш на кукуво лято и няма и да те доближи. На 33 съм и предпочитам нея пред всички пръдли на моите години, дори и тия, комто са вече на 40+ Моника е жена от класа и такава няма да се роди никога
  • 7 Не, че нещо

    0 0 Отговор
    Но Моника Белучи...БЕШЕ .... вече е нещо друго ...