Last news in Fakti

4 Декември, 2023 12:15 4 940 10

Кристиан Кирилов уличи Денислава в лъжа (ВИДЕО)

  • кристиан кирилов-
  • денислава велкова-
  • предложение за брак-
  • лъжа-
  • игри на волята

Вижте какво каза Митака от "София ден и нощ" за предложението на брак

Бившият на Денислава от "Игри на волята" - Кристиан Кирилов уличи красавицата в лъжа.

Във видео в социалните мрежи Кристиан категорично заяви, че твърденията на Дени, че щял да ѝ предложи брак в предаването са категорично лъжа. В подкаст тя благодари на Мартин, че я отстранил преди финалната част именно заради срещата с бившия, която щяла да се случи в последната среща с водещата Ралица.

@sled.igrite.podcast 🤐 Всяко зло за добро, както гласи една стара поговорка! 😱 Изгледай целия епизод, за да разбереш защо Денислава е благодарна на Мартин, че отпадна точно преди полуфиналите. #igrinavoliata #igrinavoliata5 #igrinavoliata2023 #игринаволята #игринаволята5 #игринаволята2023 #novatv #novabg #гладиатори #старейшини #амазонки #изгубени #подкаст #следигрите #следигритеpodcast #Ивкабейбе #ivkabeibe ♬ original sound - След Игрите Podcast

"Няма как, след като си бил с някой един месец, да говорим за връзки и отношения, които се градят с години. Такива неща като бракове и по-сериозни неща се случват вследствие на опознаване, така че звучи нелепо и безумно да предлагам брак. Никога не съм имал намерение да ѝ предлагам", казва Митака от "София ден и нощ", цитиран от novini.bg.

@kristiankirilov13 Replying to @user5263728w99w63 ♬ original sound - ❤️‍🔥

Както е известно Кристиан сложи край на брака си с певицата Джулия заради Денислава. Двамата са имали отношения преди тя да влезе в "Игри на волята".

Последната оцеляла жена в Игрите сподели, че съжалява за връзката си с Кристиан Кирилов и разкри, че се е извинила на поп-фолк певицата Джулия за всичко, което се е случило.

Освен това се заговори за връзка между Денислава и победителят Иван Рълев. Двамата признаха, че са имали отношения след излизането от предаването, но по думите им не успели да се задържат дълго заедно.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бай Ган

    17 0 Отговор
    Е! Тя е на 20 година, а вече не знам за колко мъже пишете, че е била. Пожелавам и да е кара по-спокойно с мъжете, че с това темпо на 30 няма да ги помни всички
  • 3 Примати

    14 1 Отговор
    Младите прекаляват с безразборните връзки.
  • 4 Дени

    11 1 Отговор
    Преди да участвам в талавизиата , само близките знаеха колку сам про ста
  • 5 Хахаха ;-)))

    8 1 Отговор
    А как се слага край на брака заради някой с когото си бил едва един месец? И този Митак лъже като Дени!
  • 6 Право на мнение!

    3 3 Отговор
    Този льо.льо Митака не е подкрепял Дени в мечтата й да участва в Игри на волята, а я саботирал, а тя разбира, че е попаднала в капана на човек, който искал да нарани бившата си жена с нея и това е много грозно. Един мъж трябва винаги да подкрепя жената до себе си в мечтите й, както и обратно - жената да подкрепя мъжа. Затова са връзките, за да дават подкрепа и стимул, а не да си режат крилете.
  • 7 Мдаа

    5 1 Отговор
    Този Митака голям комплексар.
  • 8 ха, ха

    4 1 Отговор
    Тези и двамцата са златорърсачи та затова не им се е получило заедно.
  • 9 1957

    3 0 Отговор
    Невероятно!!!Каква драма,какво нещо!!!Простотии.Джурналистика ли !?
  • 10 Скриите се

    2 0 Отговор
    моля не ангажирайте вниманието на хората с вашите простотии. боже Господи ...