Last news in Fakti

5 Декември, 2023 08:34 2 573 12

Момчил обясни какво не му е достигнало, за да спечели в "Игри на волята 5"

  • момчил василев-
  • игри на волята

"Това не е първият път, когато ми случва да остана втори.", споделя програмистът

25-годишният софтуерен инженер Момчил Василев завърши втори след големия победител в "Игри на волята 5" Иван Рълев. Въпреки че не спечели първото място в екстремното риалити, той е фаворитът на зрителите.

За Момчил се знае, че е завършил бакалавърска степен в Китай, където отива без да знае езика и го научава сам. Завършва трети по успех. Има научни публикации и става трети на Световната купа по физика в Китай. Спортува всеки ден и се занимава с джиу-джицу.

Какво не му е достигнало, за да спечели в "Игрите" и какво му е липсвало най-много по време на участието му в предаването Момчил Василев разказа в студиото на "Събуди се“ по NOVA.

"Не ми достигна успехът, за да победя“, категоричен е програмистът.

"Получих много добри отзиви за играта си. Но това не е първият път, когато ми случва да остана втори. Винаги съм бил много добър, но има някой, който е по-добър от мен. Но това ме мотивира и ме дърпа напред“, сподели Момчил и разкри, че животът му след "Игри на волята“ се е променил. "За пореден път се убедих, че вярвам в способностите си и когато кажа нещо, си заставам зад думите. И независимо какво ми предоставя животът, аз мога да отвърна.“

Момчил разказва, че приятелката му Боряна много се гордее с него и го подкрепя. "Беше ни много трудно да сме разделени. Свикнали сме постоянно да общуваме. Ежедневията ни се преплитат от години. Беше много неприятно преживяване да не можем да си чуем гласовете. Всички близки ми липсваха много.“


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    8 1 Отговор
    Че баща му не е гербаджия (пишман тамплиер).
  • 2 Право на мнение!

    16 5 Отговор
    На Момил не му достигна пъргавина и бързина, тромав е и трътлест.
  • 3 Мнение

    10 6 Отговор
    Момчил е много самонадеян и много се надценява!
  • 4 Истината!

    12 5 Отговор
    Момчил беше загубил връзка с реалността след толкова похвали от водещите на предаването, те му изградиха един нереален образ едва ли не на бъдещия победител и той вече се виждаше като такъв, рееше се във фантазията си и това му изигра лоша шега, защото подцени Рълев.
  • 5 ...

    3 3 Отговор
    Все пак това не е състезание за умни, а за сила и да не ги изброявам. Третият, ако не бяха кръстословиците едва ли би бил това, пъзелите го направиха да е на трето място. Игра е, заслужени си спечели играта Иванчо. Слабото, хилавото, издръжливото, а и по харектер ми се видя благ. Момчил го хатесвах, че е умен, а това за мен е много добре. От умни хора млади може да научите много неща, като поведение, държание, възпитание, а от Третото място става за Цирк Балкански. Конфликтна личност. Дори и името не искам да го произнеса. То рев децата му, силните хора не плачат бре бонко, затова се хвърляха в огъня. Мъж и малки да плачат хибийи
  • 6 Не надценявай себе си

    11 1 Отговор
    Най-сигурният начин да бъдеш победен е да се считаш за по-хитър от другите!
  • 7 Петър

    8 4 Отговор
    Момчил няма връзка с реалността. Щеше да остане трети, ако не бяха сготвили Цецо. Като го видях на математиката, започнах да се схмнявам колко истина има във визитката му.

    Коментиран от #9

  • 8 По-точно

    9 7 Отговор
    Този Момчил се имаше за много хитър, още помня как караше Денислава да отиде да се упражнява с фризбито за финала по време на отборната игра! След това на съвета водещата му каза, че това е не е позволено и е равносилно на това, докато играе отбора, накой да отиде да се поупражнява на пъзела преди да са стигнали до него. И той се имал за голям умник, жалък лъжец и хотрец на дребно!
  • 9 Хахаха

    9 5 Отговор

    До коментар #7 от "Петър":

    Аз също мисля,че визитката на Момчил е фалшива! Именно на решаването на задачата с неизвестно това пролича, като се мъчеше повече от половин час да реши една проста задачка с неизвестни за 7-ми клас! Асо беше софтоерен инжинер наистина, тази зачача щеше да е като детска игра за него! Сина ми е учич същото и я реши за 3 минути!

    Коментиран от #10

  • 10 умник

    8 0 Отговор

    До коментар #9 от "Хахаха":

    Не е зле да накараш умното ти дете да ти поправи и правописните грешки
  • 11 ами,

    6 0 Отговор
    Не му достигна,че не влезе с предварителна коализция като Рълев които е обиколил някои участници от 5ти сезон които са му дали насоки и са му снесли информация от кухнята на предаването.Братята Момчил и Васил сами са се подготвяли,не са ходили при Фифо,Гого за подготовка като Рълев и други.Денислава и Виолета са подготвяни на мръсни номерца също от бивши участници Туджаров и Неделчо Богданов.Също така Мартин в подкаста каза,че Рълев се е познавал с Виолета доста преди да влязат в Игрите и заедно са решавали пъзели -и ето той влиза с четворна коалиция.Продукцията му набута всички големи награди за застраховка,даде му и Виолета за подпора при Гладиаторите.И те така,няма случайности тук.Затова и този сезон е далеч по-слаб от предишните.Всичко стана шуробаджанащина всичко е предвидимо,всичко се знае предварително.Няма никакава изненада.
  • 12 Калански

    2 0 Отговор
    Който е гледал интервюто му в Надкаста, ще знае, че е играл със скъсан менискус. Значи, да играеш с такава контузия, мъкнейки тия вериги, да не си се готвил, като някои други, с няколко от бившите участници (ами просто да ходиш на фитнес с брат си) и даже да не си гледал подробно бившите сезони, за да хванеш това-онова И да стигнеш до финал, да станеш рекордьор в Игрите по спечелени битки, че даже и на косъм да биеш на финала, еми БРАВО! Ей за това, Момчил си е ИСТИНСКИЯ победител!