Last news in Fakti

5 Декември, 2023 11:45 2 319 3

Андреа отнесе подигравки заради това ВИДЕО

  • андреа-
  • скандално видео-
  • подигравки

Сравниха певицата с Бритни Спиърс

Андреа отнесе подигравки заради това ВИДЕО - 1
Снимка: Facebook

Андреа винаги е обичала да провокира както феновете си, така и недоброжелателите. Не говорим само за визия, а за лайфове, скандални скрийншотове от чатове и клипчета – те стават все по-пикантни.

Последното видео, което певицата сподели в социалната мрежа, малко притесни почитателите ѝ. На него Андреа се движи уж предизвикателно около басейн с чаша вино в ръка, но в действителност изглежда доста несигурна и нестабилна. Друг интересен момент от клипчето е, когато блондинката влиза във водата със сандалите си на висок ток, пише iwoman.bg. Асоциациите, които се появиха в социалните мрежи, са с Бритни Спиърс. А част от най-харесваните коментарите от потребители са:

„Неадекватна ми се вижда, сигурно е от виното“

Пречат и ръцете, сандалите в басейна са пушка, но мозъка най-много и пречи. Кобрата се е боксирал, а ударите все едно тя ги е поемала“

При толкова много приятели и пари....как никой не се погрижи за нея. Жената наистина има нужда от специализирана помощ. Най- малкото с психотерапевт!“


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой е Винпрома

    16 0 Отговор
    Промилите и колко са?
  • 2 един от стадото

    10 0 Отговор
    какво стана с турчина, нещо не се чува. Тъкмо щях да я давам за пример как се прави комшийска любов
  • 3 Пич

    10 0 Отговор
    Пфф..... тази после дали се гледа , за да види какво падение е ?!