Last news in Fakti

6 Декември, 2023 08:49 1 884 4

Петима участници от отбор "Елбетица" стигнаха до финала във "Фермата" и ще се борят за 100 000 лева

  • фермата-
  • финалисти

В последния епизод стана ясно, че пътят на Сергей Панайотов приключи

Петима участници от отбор "Елбетица" стигнаха до финала във "Фермата" и ще се борят за 100 000 лева - 1
Кадър: bTV

След три месеца изтощение, дуели, игри, лишения, къртовски труд и изолация един срещу друг в дуел за оставане във Фермата: Нишката На Живота ще се изправят Кенан и Теодора. Кой от тях ще отпадне на крачка от големия финал предстои да разберем.

Общо петима участници от отбор "Елбетица" стигнаха до последната права и ще се борят за наградата от 100 000 лева на 8 декември, когато най-достойният от тях ще спечели. Андрей, Георги, Емилия, Линда и Мартина ще се борят за голямата награда

В последния епизод стана ясно, че пътят на Сергей Панайотов приключи.

"За мен най-ценното беше, а възможността да науча много и нови неща, да присъствам на уроците по България, да бъда част от старите български занаяти“, сподели той.

Тримата оцелели участници от "Канатица" ще се бият един с друг, за да излъчат шестия финалист.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един ще победи

    3 4 Отговор
    Ако не знаете, игрите от този тип са оръжие на глобалистите. Тънка психологическа пропаганда насажда, единачество и алчност, а отборното е повече интригантство и колаборация, отколкото чиста отборна игра.

    Коментиран от #2

  • 2 честен ционист

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Един ще победи":

    В България е просто средство за пране на пари. Тук матриалът е толкова ограничен, че нищо не могат да насаждат с подобни формати, още повече с такива простовати участници, които и идея си нямат защо са живи.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Нито един от снимката не заслужава

    0 0 Отговор
    Никой от тези не заслужва. И петимата са едни фалшиви човечета. Някой от тях дори с фалшиви гърди, други с фалшив мозък, трети изобщо без мозък или такъв назаем от сряда до петък. Единствено Андрей има малко по-адекватна оценка за състоянието но на него алкохола му държи веселието, но и високото кръвно. Тази година Фермата като предаване паднаха много ниско. Язък, че го прокараха под слогана и с темата Левски. Срам и позор. Левски, ако гледаше щеше да ви заплюе най-малко.