Last news in Fakti

8 Декември, 2023 10:32 5 608 10

Два млади красавици ще заместват овдовялата Деси Стоянова в "Преди обед"

  • преди обед-
  • деси стоянова-
  • петър дочев-
  • поли недкова-
  • водеща-
  • водещи-
  • светлозара лазарова

Светлозара Лазарова и Поли Недкова седнаха до Петър Дочев, за да му помагат с воденето на "Преди обед"

През изминалата седмица се наложи bTV да намери скорострелно заместник на водещата на "Преди обед" Деси Стоянова, която изненадващо трябваше да слезе от екран за неопределено време. Докато тъмнокосата водеща се възстанови от неочакваната загуба на съпруга си, който издъхна от инсулт само на 57 години, нейното място в студиото на "Преди обед" заема Светлозара Лазарова.

Хубавата брюнетка, която до този момент бе редактор в "Преди обед", автор и водещ на поредицата "Аз, потребителят", се нагърби с нелеката задача да замества колежката си.

Зара Лазарова завършва Българска филология в Софийски университет "Св. Климент Охридски" и има 12-годишен опит в създаването на телевизионни продукции. Светлозара започва кариерата си като репортер в отдел "Новини", като тогава още е ангажирана със социално-значими теми на територията на Столична община, работи и по редица разследвания, включително разкрива и схема за незаконна търговия с органи.

Амбициозната журналистка създава още и авторските поредици "Големите български откриватели", "Чужденците" и "Новите субкултури", и е съосновател на социалния проект "Игрите на 90-те", който цели да изкара малчуганите от телефоните и да им покаже света на реалните игри, които си спомняме от детството. Снимала е редица телевизионни риалити формати у нас и в чужбина и е работила като game producer, сценарист и редактор.

Вчера сутринта в студиото на "Преди обед" се появи и още една нова водеща. Това беше актрисата Поли Недкова, която бе представена от Петър Дочев като "днешната ми екранна партньорка". Любопитна подробност в случая е, че Недкова е екранна партньорка и на Даниел Пеев, който в момента е гост коментатор в предаването, тъй като двамата си партнират в сериала на bTV "Съни бийч".

"Удоволствие е да се играе с Поли. Тя е готина актриса, готина жена, но не трябва да четкаш една жена нонстоп, защото после никога няма да те целуне", пошегува се актьорът и добави, че с Поли имат много истории заедно.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    7 1 Отговор
    Ако си разведен, не си овдовял.
    Сега вече за подробностите знаят само най-близките може би и държавата със сигурност.
    Дали човекът е починал след развода, или по времето му. Но е ясна причината за инсулта му ж
  • 2 глоги

    4 1 Отговор
    Хубавата брюнетка, която до този момент бе редакторКА в "Преди обед", авторКА и водещА на поредицата "Аз-потребителят"
  • 3 имаджин

    4 1 Отговор
    И аз искам да имам с полите на Поли много истории заедно.
  • 4 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 1 Отговор
    Съболезования и Кураж госпожо Стоянова
  • 5 Баш химик

    26 0 Отговор
    "Два млади красавици..." Марче, айде малко по-сериозно, знаем, че българският език не ти е сила, ама чак пък толкова.
  • 6 отпуската е 3 дни ,

    6 2 Отговор
    а тя си вее гагата 3-4 месеца . да си ергенин е пълна свобода . с 2 деца баба и . тя юруш по мъжленца . тежки разводи , деца от различни мъже, алкохол , скандали , телевизионни абсурди . лошото е в миналото . да си гледа кефа . с много пари може да стане каквато си поиска .
  • 7 Ко речи?

    6 0 Отговор
    Два красавици, две красавици или два(ма) красавци?
  • 8 Джани

    8 0 Отговор
    Не е овдовяла. Пинчера се разведе и човека почина от нерви!Курвата го заряза, заради апетити към Млади Любовници а сега много жалее. Двуличен Кусокрак Пинчер!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 КОТар АК

    0 0 Отговор
    ...............