Last news in Fakti

16 Декември, 2023 06:19 3 646 7

Актьорът Матю Пери се е удавил след употреба на кетамин

  • матю пери-
  • актьор-
  • аутопсия

Това сочи докладът от аутопсията на звездата от "Приятели"

Звездата от "Приятели" Матю Пери е починал в резултат на “острите ефекти на кетамина” и последвало удавяне, показва доклада от аутопсията му, предаде Си Ен Ен.

Докладът, публикуван в петък от Съдебната медицинска служба на Лос Анджелис, показва, че кръвната проба на Пери е дала положителен резултат за наличие на кетамин, за който е известно, че лекува депресия и тревожност.

"При високите нива на кетамин, открити в кръвните му проби след смъртта, основните смъртоносни ефекти биха били както от сърдечно-съдова свръхстимулация, така и от респираторно потискане”, се посочва в доклада. Смъртта е обявена за злополука, според доклада.

Пери беше намерен да се носи с лицето надолу в басейна на дома си в Малибу на 28 октомври.

54-годишният актьор бе открит в “безсъзнание в самостоятелно джакузи”, заяви тогава говорител на пожарната в Лос Анджелис.

Докладът допълнително обяснява, че кетаминът има медицински и хирургични приложения като анестетик и е известен също като развлекателен наркотик “главно поради своята дисоциативна природа, което показва прекъсване на връзката между ума и тялото. Може също така да има краткотрайни халюцинаторни и психеделични ефекти.”

"Aсистент на Пери открил тялото му в джакузито, преместил починалия в седнало положение на стълбите и се обадил на 911,” се казва в доклада.

Асистентът не съобщава за никакви скорошни заболявания, оплаквания, пиене или злоупотреба с наркотици,” се посочва в доклада.

Експерти казват, че въпреки че нивата на кетамин в системата на Пери са били много високи, не е ясно дали биха били смъртоносни сами по себе си. Смята се, че Пери се е удавил, след като е потънал в джакузито при загубата на съзнание след употребата на кетамина.

Докладът от аутопсията тази седмица отбелязва, че Пери не е употребявал наркотици 19 месеца преди смъртта си.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ццц

    19 6 Отговор
    Американските комици нямат издражливостта на украинските. Същото се отнася и за войниците.
  • 2 Йо хо хо

    12 5 Отговор
    Тоя поне имаше кинти.
    Що се е друсал с конски хапове като е можел да си купи кока.

    Коментиран от #4

  • 3 Исторически парк

    16 1 Отговор
    Значи психиатрите са го уморили!
  • 4 Българин

    10 4 Отговор

    До коментар #2 от "Йо хо хо":

    Тихо бе наркоман
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Механик

    12 0 Отговор
    Не било ясно дали се бил удавил или е умрял от кетамина?!?! Баа, в САЩ явно всички са дебилоиди.
    Ако има вода в дробовете, значи се е удавил. Ако няма, значи е от кетамина. Просто е.
    п.п.
    Тия там още от бебешка люлка ги подкарват на антидепресанти. А в по-късна възраст им назначават по един психо-аналитик, един адвокат и по един банкер. Които цял живот им доказват, че без да им плащаш ежемесечно, няма как да преживееш.
  • 7 Боли ме

    0 0 Отговор
    Шмайзера , дори и да се беше обесил