Last news in Fakti

18 Декември, 2023 12:58 1 239 8

Деми Ловато отново е сгодена (СНИМКИ)

  • деми ловато-
  • сгодена-
  • годеж-
  • брак-
  • предложение за брак

Певицата съобщи, че е получила предложение за брак през уикенда

Деми Ловато отново е сгодена (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бившата звезда на Дисни Деми Ловато и канадският музикант Джордан Лутс се сгодиха. Двойката потвърди новината в профилите си в Instagram, като публикува обща снимка, на която са заобиколени от розови листенца и свещи, предава vesti.bg.

Ловато написа: „Все още съм безмълвна... снощи беше най-добрата вечер в живота ми и не мога да повярвам, че мога да се оженя за любовта на живота си. Ето до края на живота ни. Обичам те, скъпи."

Източник на списание People разкри, че "личното и интимно предложение" се е случило в Лос Анджелис в събота.

Изпълнителят, който се подвизава под псевдонима Джутс, също написа в Instagram: „Вчера помолих най-добрата си приятелка да се ожени за мен и тя каза „да“. Не мога да си представя живота си без теб и слава Богу, сега никога няма да ми се наложи. Чувствам се като най-щастливият човек в момента. Толкова съм влюбен в теб."

Деми и Лутс са заедно от малко повече от година и се запознават, докато работят заедно по албума на Ловато от 2022 г. Holy Fvck.

31-годишната певица публикува снимка на ръката си, на която се вижда диамантен пръстен с крушовидна форма в събота.

Ловато и Лутес отпразнуваха годежа си със семейството си в ресторант по-късно в събота, според People.

Преди това Ловато беше сгодена за актьора Макс Ерих за кратко през юли 2020 г., но малко след това връзката им се разпадна, след като стана ясно че Макс е преследвал няколко известни дами с цел да се ожени за някоя от тях. Сред целите му бяха Селена Гомес, Ариана Гранде, Тейлър Суифт и други.

Ловато придоби известност във филма на Disney Channel от 2008 г. "Camp Rock" - появявайки се заедно с Jonas Brothers - преди да направи успешна музикална кариера . Звездата, родена в Ню Мексико, прие почти фатална свръхдоза хероин през 2018 г., след като беше чиста шест години.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колеги?

    7 0 Отговор
    Местим ли?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Селяк

    2 0 Отговор
    Браво, така се бях притеснил за момата :)
  • 4 откакто я намериха във ваната , а все ед

    3 0 Отговор
    но вчера , само пее и с този татуиран хърбав мъж . що не се жени направо , тя е милярдерка . наште политици не се сгодяват . не осиновяват деца .
  • 5 БеГемот

    1 0 Отговор
    Тия по колко любови на живота имат?!
  • 6 глоги

    1 0 Отговор
    да се ОМЪЖА за любовта на живота си. Деми е жена.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Странно е как си променят "идентичността

    2 0 Отговор
    често-често. Преди време се беше заявила като лесбийка.