Last news in Fakti

17 Декември, 2013 16:42 2 446 1

Майли Сайръс се съблече благотворително на коледна картичка

  • майли сайръс-
  • коледна картичка

Скандалната певица подкрепи феминистка кампания

Скандалната Майли Сайръс се съблече за коледна картичка. Певицата публикува в Туитър своя снимка с вдигната блуза, като гърдите й са скрити единствено от две нарисувани сърца с надпис "Весела Коледа".

С картичката изпълнителката на хита Wrecking Ball подкрепи кампанията "Освободи зърната", която се бори за свободата на жените да показват зърната на гърдите си в Америка.

Под снимката певицата написа "Весела Коледа и благодаря на Ню Йорк, че е един от малкото щати, които подкрепиха кампанията @freethenipple (освободи зърната).

Тя добавя в друг туит: "Не става дума за получаване на вашето одобрение. Става дума за равенство".

Още в началото на седмицата Майли обяви, че застава зад движението "Освободи зърната", което има за цел да сложи край на "възхваляване на насилието и репресиите на голотата от медиите", което ще рече - бори се за повече голи гърди. От години феминистки по цял свят се борят за "свобода от горнищата" и твърдят, че правата им са нарушени, тъй като мъжете могат да ходят без горни дрехи, а жените нямат това право.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нема Бира

    1 0 Отговор
    Всъщност това е снимка на Джъстин Бийбър, дегизиран като Майли Сайръс!