Last news in Fakti

23 Декември, 2023 12:15 2 377 13

Кубрат Пулев е заплашвал Андреа, че ще я вкара в лудница

  • кубрат пулев-
  • андреа-
  • бивши-
  • лудница

Боксьорът накарал певицата да подпише декларация, че няма да тормози нито него, нито новата му жена и детето

Кубрат Пулев е заплашил Андреа, че ще я вкара в лудница и тя никога няма да излезе от там. Това е споделила скандалната певица пред свои приятели, които са потресени от историята и се чудят дали да ѝ вярват, или се касае за поредната ѝ изцепка. „Оттогава имам страхова невроза“, признала тя.

Случката е отпреди 4 години, когато Андреа вече била разделена с боксьора. Тя приела много тежко финала на отношенията им и се отдала на алкохолни запои, примесени с хапчета. Всяка вечер блондинката пишела на Кобрата съобщения и го тероризирала по телефона. Заплашвала го дори, че ще сложи край на живота си, нагълтвайки се с ударна доза приспивателни. Пулев обаче изобщо не реагирал на заканите ѝ, смятайки, че се касае просто за временна криза, която ще отшуми, пише в. "Уикенд".

След като научила, че бившият ѝ любим има нова жена до себе си и е станал баща, Андреа направо превъртяла. Тя започнала да следи половинката на Кубрат – Розали, и да я заплашва по телефона. Тогава вече боксьорът взел нещата в свои ръце. Той се срещнал с Андреа в присъствието на адвокат и я накарал да подпише декларация, че няма да тероризира нито него, нито новата му жена и детето. В противен случай щял да подаде жалба в полицията и да поиска вкарване на Андреа в лудница. „Ти си психично неуравновесена! Мога да те тикна в лудницата и оттам няма да излезеш никога! Не се съмнявай в това!“, бил казал Кубрат, поне ако се вярва на думите на Андреа.

Факт е, че в последните години чалгаджийката се съобразява с това, какво говори публично за бившето си гадже и изобщо не споменава актуалната му половинка и децата. Тя обаче не спира с изцепките си и редовно се появява в неадекватно състояние на публични места.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Примати

    7 12 Отговор
    Кубрат Пулев ни излага по света. Той е първия български спортист , които принуди половината страна да вика за неговите опоненти. Направи го с прост….. си. Иначе който и друг да се състезава , всички са за нето…

    Коментиран от #4

  • 2 Делю Хайдутин

    28 3 Отговор
    Кубрат е за лудницата че се хванал с тая.
  • 3 Ще я вкара за да я лекува

    20 6 Отговор
    Честно, тая е тъпкана с комплекси и депресии, че дори в лудницата няма могат да и помогнат.
  • 4 Браво бе!

    15 11 Отговор

    До коментар #1 от "Примати":

    Гордееш ли се с изказването си?
    Я кажи ти с какво накара България да се гордее с тебе?
  • 5 !!!?

    7 3 Отговор
    Кубратови закони !!!?
  • 6 Аман от простота

    27 3 Отговор
    Когато една жена се самозабрави и изпадне в спирала на деградация е способна на немислими самопогубващи глупости. Напълно го разбирам човечеца , иска да си живее живота далеч от тази безлична ,ограничена мисловно и духовно мома. А факта, че тя афишира това в медиите я прави още по-жалка..
  • 7 арлингтън

    3 4 Отговор
    Кубрат Пулев е заплашил Андреа, че ще я вкара в лудница и тя никога няма да излезе от там,защото все някоя луда щяла да й се пули.
  • 8 На мен

    13 7 Отговор
    все пак ми е жал за нея, така да я зарежат ...
  • 9 ха-ха

    5 4 Отговор
    Тоя и той.. мутра.. а пък кара жената да подписва че няма да го изнудва. Давали му хонорари по 3500$ за мач.. това са 5 000лв. а се води уж топ боксьор.
  • 10 Пловдив

    8 1 Отговор
    Ами ,тя чалгарката си е за лудница,според мен...
  • 11 БЪЛГАРИН

    10 3 Отговор
    ......."Кубрат Пулев е заплашвал Андреа, че ще я вкара в лудница".....
    Пулев не я е заплашвал, а е искал да и помогне.Това не е заплаха, а желание за помощ.
  • 12 пешо

    12 0 Отговор
    тая жена защо не остави човека на мира

    Коментиран от #13

  • 13 абе,

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "пешо":

    Не само човекът Кубрат Пулев но и на медииното простанство да остави на мира,че за подигравки е вече.Тя като не осъзнава,че има психически проблем,родителите и,и брат и къде блеят.