Last news in Fakti

28 Декември, 2023 10:31 1 723 3

Златка Райкова направи тънък намек за Благо на деня на бащата (СНИМКИ)

  • златка райкова-
  • блондинка-
  • благой георгиев-
  • благо джизъса-
  • карен хачатрян

Според Златка бившият ѝ няма как да бъде добър пример за сина ѝ

Златка Райкова не пропусна да захапе бившия си възлюбен Благой Георгиев и по празниците, като честити деня на бащата със снимка на Карен и Благой-младши, макар биологичният татко на момченцето да е бившият футболист.

Бившата плеймейтка изрежда качествата, които правят арменеца перфектния баща: мил, силен, разумен, смел и уважителен към всеки член от семейството. По тънък начин Златка, която вече носи фамилията Хачатрян, намекна, че те не се намират в бащата на първия ѝ син Благой.

"Синът винаги иска да надскочи баща си, за да се почувства по-силен. В това няма нищо лошо, когато бащата има силно изявени добродетели. Той става ролеви модел за сина си", философства русата изкусителка, която явно иска Благой-младши да надскача Карен, а не истинския си баща, понеже Джизъса няма много такива добродетели за надскачане.

Георгиев-старши не изглежда нещастен от поредната стрела срещу него от страна на една от бившите му, като бройката им вече се изгуби, отбелязва HotNews. Той избра да посрещне Коледа в Истанбул с поредната си приятелка Ивана.

Традиционно денят на бащата се чества на 26 декември, когато църквата отдава почит на Дева Мария и нейния съпруг Йосиф.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тя пък

    11 0 Отговор
    щото е голям пример , няма що !
  • 2 Хахаха

    9 0 Отговор
    Абе , да са живи и здрави , че и те са хора , но са голям смях..... Златка , и пример.....!!!
  • 3 МИЛФ

    9 0 Отговор
    Горките деца, майката е страшен пример, ще ги спукат от бъзик като поотраснат.