Last news in Fakti

29 Декември, 2023 14:56 11 775 2

Принц Хари и Меган Маркъл ще се срещнат отново с крал Чарлз следващата година

  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • крал чарлз трети-
  • великобритания-
  • посещение-
  • покана-
  • среща

Семейството очаква покана от краля съвсем скоро

Принц Хари и Меган Маркъл ще се срещнат отново с крал Чарлз следващата година - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Принц Хари и Меган Маркъл може да се срещнат отново с кралското семейство съвсем скоро.

Херцогът и херцогинята на Съсекс ще се съберат отново с крал Чарлз, според Geo News. Кралският експерт Ингрид Сюърд каза за GB News, че двойката „се нуждае от краля и неговата благословия много повече, отколкото кралят се нуждае от тях," и чувства, че ще го видят през следващата година. Ингрид също каза: „Очевидно крал Чарлз иска да види сина си и внуците си и миналото лято очевидно ги е поканил в Балморал, но те са отказали.“

Меган и Хари се насладиха на семейна Коледа у дома си в Калифорния. Според източници те са имали по-скромно празненство от кралското семейство, което е на 5500 мили в Сандрингам, Норфолк.

Принц Хари говори за първата си Коледа без семейството си в своята автобиография "Резервен", която беше пусната на пазара по-рано тази година. За първата си Коледа с Меган и далеч от кралското семейство през 2020 г. той разказва как двойката си купила „великолепна“ елха за дома им в Монтесито. Хари допълва, че са закупили "един от най-големите смърчове" и го украсили с много специален орнамент, който отдавал почит на семейството му в Обединеното кралство.

Последният път, когато семейство Съсекс прекараха Коледа с кралските особи беше през 2018 г., преди да се родят принц Арчи и принцеса Лилибет. Говори се, че Хари и Меган са се присъединили към покойната кралица Елизабет II за нейния годишен обяд в Бъкингамския дворец на 19 декември същата година. Това идва седем месеца след кралската сватба на двойката.

Довереникът на принцеса Даяна Пол Бърел ексклузивно каза пред Mirror през септември, че няма шанс Хари да посети баща си крал Чарлз III без разрешение.

Бърел каза, че Хари "знае правилата" и няма да направи опит да види семейството си без официална покана. "Той знае правилата, той знае протоколите," Бърел казва. "Той знае това, въпреки че вероятно би могъл да стигне до двореца Кенсингтън и да мине през полицията, защото е принц. И вероятно би могъл да почука на вратата на Кейт и Уилям. Но той знае, че не трябва да прави това. Защото той няма да се приближи до кралска резиденция и няма да притеснява кралските особи, освен ако не бъде поканен."


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Той дотогава

    5 4 Отговор
    дали ще гледа тревата отгоре, или откъм корените?
  • 2 чико

    12 2 Отговор
    Тая още повече почерняла...