Last news in Fakti

3 Януари, 2024 13:58 2 855 3

Кристина Агилера разкри как е успяла да свали близо 20 килограма (СНИМКИ)

  • кристина агилера-
  • отслабване-
  • тайна-
  • диета-
  • тренировка

Певицата дълги години се бореше с нестабилно тегло, но днес се чувства уверена в кожата си

Кристина Агилера разкри как е успяла да свали близо 20 килограма (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Кристина Агилера наскоро се похвали с невероятната си фигура, след като загуби близо 20 килограма през годините. 43-годишната певица показа вталената си фигура, докато се представяше ослепително по време на откриващото си шоу в Лас Вегас.

По-рано тя каза, че „мрази да е супер слаба' и започнала да приема и 'обича новите ми извивки', пише Health.

След години на колебания в теглото, сега тя поддържа стройна и силна физика, докато 'има дупе'.

Нейната тайна е, че се е посветила на здравословна, балансирана диета и строг режим на упражнения.

Когато стана майка за пръв път на сина си Макс, който сега е на 15 години, през 2008 г., Кристина беше подложена на критики заради това, че е напълняла. Две години по-късно тя се подложи на строги ограничения, за да отслабне драстично за ролята си във филма от 2010 г. „Бурлеска“.

Същата година обаче теглото ѝ отново започна да преминава през спадове и наддавания, докато преминаваше през развода с музикалния композитор Джордан Братман. Кристина Агилера по-късно роди дъщеря си Съмър от дългогодишния си партньор Матю Рътлър.

След раждането на сина си тя свалила 18 килограма, като е ограничила дневния си прием на храна до 1600 калории и е следвала диетата "Дъга" или цветна диета. Като част от хранителния режим, тя се придържа към консумирането на ярко оцветени плодове и зеленчуци всеки ден.

Тайните на здравословното отслабване

Оттогава тя се е отказала от диетите и сега се фокусира върху чистото хранене, разкри тя пред L'Officiel Italia през 2020 г.

Кристина отбеляза, че вместо да се ограничава, тя се опитва да консумира повече пълноценни храни и по-малко сладки закуски.

Освен балансираното хранене, поп звездата също така обича да бъде много активна и да се отдава на различни спортове и занимания, за да поддържа форма. Споделя, че обича йога, бокс, силови тренировки, както и кардио упражнения и тренира два до пет пъти седмично, според In Touch Weekly.

Тя също така е тренирала с известния фитнес треньор Тий Копер, който я научил да комбинира вдигане на тежести и кардио, за да увеличи максимално изгарянето на калории и да поддържа извивките си. През 2008 г. нейният треньор разкри пред Glamour, че тя е тренирала до осмия месец на бременността и след това е започнала отново няколко месеца след раждането на сина ѝ Макс'.

Да обикнеш фигурата си

През февруари 2012 г. Агилера разговаря с Marie Claire и каза, че сега е спокойна с фигурата си. Гласовитата изпълнителка блокира целия шум, който се вдига около тялото ѝ, и се интересува само от това да се чувства добре в кожата си.

"Минах през върховете си, минах през паденията си," каза тя по това време. „Минал съм през цялата гама от неща в този бизнес. Да бъдеш твърде слаб. Да бъдеш по-голям. Бях критикувана и от двете страни на спектъра."

В края на краищата тя каза, че единственото мнение, на което обръща внимание, е нейното.

"Това е шум, който блокирам автоматично, добави тя, като казва: Обичам тялото си. Приятелят ми обича тялото ми. Синът ми е здрав и щастлив, така че това е всичко, което има значение за мен."

"Когато работих върху "Бурлеска", отслабнах толкова много, че бях прекалено кльощава,", споделя изпълнителката на редица поп хитове от последните десетилетия. "Не се тегля — всичко зависи от това как се чувствам в дрехите си. Това, което изглежда добре на един човек, може да не изглежда добре на друг тип тяло," категорична е сега тя.

"Много съм уверена в собствената си кожа. Отнема време, за да стигнете до това място, но всичко е да прегърнете себе си и тялото си.", вярва Кристина Агилера днес.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да се

    7 0 Отговор
    похваля и аз.
    На младини чу..ах румънка, която приличаше на Кристина Алигера в най-добрите й години.
  • 2 Баш Диетолог

    2 1 Отговор
    Диетата и като оставиш филмирането гаранция включва Оземпик.
  • 3 Да,да

    3 0 Отговор
    Само хубавия шпек оправя!