Last news in Fakti

3 Януари, 2024 15:16 1 990 11

Ако притежавате тези качества, значи сте много атрактивна жена

  • жени-
  • качества-
  • привличане-
  • мъже-
  • атрактивна жена

Има определени качества, които привличат мъжете

Ако притежавате тези качества, значи сте много атрактивна жена - 1
Снимка: Shutterstock

Много често се питаме с какво привличаме хората около нас. Кои са онези качества, които са атрактивни и ни правят интересни в очите на другите, особено на потенциалните ни партньори в живота. Има едни определени качества и ако ги притежавате, то със сигурност сте много привлекателна дама. Вижте кои са те.

Достойнство

Дамата с изявено чувство за доблест, чест и достойнство е жена, която няма как да остане незабелязана. Когато вие изпитвате уважение към себе си, към собствената си личност, това излъчване говори повече от хиляди думи. То вдъхва увереност на хората около вас, че общуват с човек с ценни качества.

Компетентност

Хората, които са професионалисти в своята област, справят се добре и са компетентни, са неустоимо привлекателни за другите. Те излъчват увереност и стабилност. Усеща се, че имат много знания и ценни умения, които впечатляват околните и ги карат да им се доверят.

Скромност

Прекалено високото самочувствие и арогантност са черти на характера, които отблъскват повече, отколкото дори неприятната външност. Едва ли има много хора, които харесват в обкръжението им да има високомерни личности, пише az-jenata.bg. Скромността е онова качество, което може да ви превърне в предпочитани за общуване и интимен контакт. Разбира се, скромността не бива да се бърка с липсата на мнение и срамежливост.

Ведрост

Ако сте приветливи, вежливи, излъчвате позитивност, няма как да не сте предпочитани за компания, особено мъжка. Когато флиртуваме, ние избираме да го правим с личности, които излъчват ведрина, отворени са към общуване. Намръщените и твърде сериозни хора не са така привлекателни, както ведрите.

Чувство за хумор

Едва ли има човек, който да не обича да се смее. А личност със силно изразено чувство за хумор, забавна, усмихната е личност, която привлича. Това е жена, която има много силно оръжие и никой не може да ѝ го отнеме. Дори с възрастта може да стане още по-забавна и увлекателна.

Страст

Ако има нещо, което привлича най-силно мъжете, това е страстната натура. Жена, която има страст в себе си, няма как да остане незабелязана, където и да е, с каквото и да е облечена. Ако имате хоби или интерес, който ви вдъхновява, не го крийте. Това само ще ви направи още по-неустоими.

Интелигентност

Умната жена притежава сила, която привлича неимоверно – това е нейният интелект. Дама, с която може да се разговаря, която има какво да разкаже, е вдъхновяваща компания. Не се притеснявайте да демонстрирате интелигентността си, тя е ваш съюзник в привличането на партньор. Използвайте я.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Освалдо Риос

    6 9 Отговор
    Няма нищо по-силно, което привлича нагона на мъжа от мръснишкия женски поглед.

    Коментиран от #4

  • 3 Сила

    3 4 Отговор
    Аз съм мъж и си падам малко темерут, така, че без ВЕДРОСТ другите ги имам...кво значи това, атрактивен ли съм?

    Коментиран от #5

  • 4 окомер

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Освалдо Риос":

    Ти си с IQ под 100.
  • 5 странно

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Сила":

    Аз също, но съм жена.
  • 6 Трол

    1 3 Отговор
    Повече от половината жени, които познавам, притежават въпросните качества.

    Коментиран от #7

  • 7 мдаа

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Трол":

    По-малко от 10% от мъжете, които познавам, притежават такива качества. Сега разбирате ли по-добре демографската криза?

    Коментиран от #8

  • 8 Гост

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "мдаа":

    Това, по-скоро говори за районът, в който живееш.

    Коментиран от #9

  • 9 Не, грешно предположение!

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Живяла съм на различни места.
  • 10 Скарлет

    0 1 Отговор
    Ич не съм....като буре с барут съм...

    Коментиран от #11

  • 11 мдаа

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Скарлет":

    Добре че запалката не бачка ...