Last news in Fakti

12 Януари, 2024 12:57 1 733 4

Защо сватбеният ден на Дженифър Лорънс е бил кошмар?

  • дженифър лопес-
  • актриса-
  • сватба-
  • булка-
  • провал-
  • кошмар

Актрисата от "Игрите на глада" споделя, че да си булка е ужасно

Защо сватбеният ден на Дженифър Лорънс е бил кошмар? - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Дженифър Лорънс откровено сподели, че сватбения ѝ ден, в който се омъжи за любимия си Кук Марони, е бил "ужасен".

Сватбата на двойката се състоя през 2019 г., но за булката денят на венчавката е бил изключително стресиращ. Причината е, че почти през цялото време тя прекарала в обгрижване на гостите, което не ѝ дало възможност да се отпусне и да се забавлява на най-важния си ден, пише dir.bg.

"Ужасно е да си булка. Толкова е стресиращо. Не се забавляваш. Никога няма да забравя - откачах, че на гостите им е било студено, а всичките ми приятели ме лъжеха през цялото време и казваха: "На никой не му е студено, на никой не му е студено, всичко е наред, всичко е наред. В един момент майка ми каза: Студено е, баба ти почти умря", обяснява Лорънс.

33-годишната актриса разкри и как е наредила на своя приятел и колега Робърт де Ниро да си тръгне от репетицията за сватбата предната вечер, защото била убедена, че той изобщо не иска да е там. Разкри и че истински е изпитала облекчение, когато той я послушал и си тръгнал.

"Погледнах и видях Боб, който не познава никого и просто се мотаеше. Тогава си казах: Не, това не е нещо, което той иска да прави. Не го искам тук. Така че отидох и му прошепнах да си върви вкъщи. Той беше много мил, водеше разговор с родителите ми, по-скоро от учтивост, но аз настоях: "Върви си", спомня си носителката на Оскар. "След като той си тръгна това наистина ме накара да се почувствам по-добре."

Сватбата на Лорънс и Марони се състоя в луксозно имение в Роуд Айлънд през октомври 2019 г. Двойката посрещна 150 гости, сред които звезди като Адел, Ейми Шумър, Камерън Диас, Бенджи и Джоел Мадън, Никол Ричи и Крис Дженър, а празненството продължило до 05:30 сутринта. Меденият им месец пък беше на отдалечен остров в Индонезия.

Дженифър, която има син на име Сай от съпруга си, наскоро се разсмя и на твърденията, че се е подложила на козметична операция, настоявайки, че лицето ѝ се е променило само защото остарява. "Всички си мислеха, че имам операция на носа, а аз си казвах: "Имам абсолютно същия нос. Бузите ми станаха по-малки. Благодаря ви, че го споменахте", сподели още актрисата.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ице

    1 1 Отговор
    Било им студено. Помислих си, че на нейния вечерта не му е станал пильокът.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.