Last news in Fakti

14 Януари, 2024 09:09 1 610 10

Мъж си направи татуировка с Жоро Игнатов от "Съдебен спор"

  • жоро игнатов-
  • съдебен спор-
  • татуировка

С това се повали самият репортер и главен редактор на предаването

Мъж си татуира Жоро Игнатов от "Съдебен спор" на крака. Това разкри самият репортер като качи снимка във Фейсбук, видя Varna24.bg.

"Запознахме се", пише Игнатов към снимката, която събира хиляди лайкове и реакции в социалната мрежа.

Ликът на репортера и главен редактор на "Съдебен спор" започна да се появява на все по-странни места. Наскоро той се похвали, че лицето му вече е и върху новогодишни късмети за баница.

"Само в новогодишната баница не бях влизал. Да сте здрави и много обичани през Новата година!", написа шеговито Жоро Игнатов и качи снимка на късмета си.

Върху него пише: "Ще си успешен млад Меринджей" - една от най-запомнящите се реплики, казвани някога в предаването от Катя, която се прочу като лютата тъща на младия "меринджей" Янко.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо боеца

    15 4 Отговор
    Рекох, че с парите за татуировка е помогнал на дете (българче), за да му подсигури дрешки, топлина, храна, учебници ...
    Сякви откaчалки по тази земя...
  • 2 Що не!

    13 3 Отговор
    Обмислям да си направя тату на атанас атанасов! В естествен размер!

    Коментиран от #6

  • 3 Хахаха

    15 1 Отговор
    Това нищо не е ! Аз съм си татуирал целият първи том на "Война и мир " на ...... и жените като го хванат , четат , четат.....
  • 4 Aлфа Bълкът

    9 0 Отговор
    Ха, геииииииий 📢.
  • 5 брейй че психясъл тоя демократ

    10 0 Отговор
    може ли чак толва много да се опростачи един натод за 30 години мале мале тия американци успяват да заглаждат мозъци но немогат да правят обратното !!!
  • 6 Щом е

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Що не!":

    В естествен размер може да ти го татуират на кутрето :D
  • 7 БеГемот

    4 0 Отговор
    Любов някаква!!!Тоя е типичен пид.ирас отвсякъде...нечистоплътно създание!
  • 8 Честито

    1 0 Отговор
    Като се обичат да се вземат.
  • 9 Соваж бейби

    0 1 Отговор
    Няма нищо общо с фотореалистичните татуировки портрети на хора,светлосенките са лоши мустачки ли е имал на брадичката или белег от операция,на челото някъва цицина може би бит,ръцете като залепени протези ?!и с такава кофти направена татуировка се хвали хахааах горкият човек да бяга с лазер да я маха.Има един вид realistic trash polka tattoo по яка идея можеше да стане нещо креативно като гледам какви модели рекламирате по статии някой ден и да се реша за татуировка никога в България ,или талантите ако има такива не мигат се докопат до прожектор ?Изобщо има ли специална школа за татуировки или просто някой решава и отваря салон без диплома?!
  • 10 Ицо

    0 0 Отговор
    На мен от пръв поглед ми заприлича на Рой Кийн