Last news in Fakti

15 Януари, 2024 12:32 1 557 3

Опра Уинфри призна, че е използвала лекарство, за да отслабне с 30 кг.

  • опра уинфри-
  • водеща-
  • журналистка-
  • отслабване-
  • оземпик-
  • лекарство-
  • лекарство за диабет

Допреди месеци журналистката отричаше да е използвала Оземпик или подобен медикамент, като твърдеше, че новата ѝ фигура е резултат от диета и спорт

Опра Уинфри призна, че е използвала лекарство, за да отслабне с 30 кг. - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Телевизионната иконата Опра Уинфри обра овациите на наградите „Златен глобус“. На церемонията тя показа удивителен външен вид, след десетилетия борба с килограмите. В искряща рокля с голо рамо тв водещата беше сред най-стилните гости на престижните награди, пише "Уикенд".

69-годишната милиардерка без никакъв свян призна, че е свалила 30 килограма с помощта на лекарства за отслабване, без да назовава кой точно медикамент е използвала. Водещата поясни, че използва препарата, за да регулира "йо-йо" ефекта и не се срамува от използването на този модерен, но и опасен метод.

Доскоро журналистката отричаше, че използва друго освен диети и спорт, за да влезе в така желаната форма, но този път беше пределно откровена пред камерите. Опра Уинфри официално обяви война на килограмите в далечната 1986 г. и е живото доказателство за йо-йо ефекта. Теглото ѝ варира постоянно между 65 и 100 килограма, а 69-годишната дама твърди, че е опитвала абсолютно всяка диета, позната на човешката цивилизация, но без дългосрочен резултат.

В момента близо 70-годишната журналистка е в страхотна форма и не се срамува да говори за отслабването си. За разлика от други като Ким Кардашиян, които отказват да признаят за използването на рискованите инжекции. Риалити звездата свали 16 кг за 10 дни, но упорито твърди, че го е постигнала с физически упражнения и тежка диета.

Препаратът стимулира производството на инсулин в организма и потиска чувството за глад.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    3 0 Отговор
    Никола Мирчев и той злоупотребява.
  • 2 ха, ха

    9 0 Отговор
    Преди няколко седмици пуснахте материалче в което тя отрича да е използвала медикаменти и коментара ми беше,че най-откровено лъже и ето това се потвърди.Очеизвадното не може да се скрие с никакви лъжи.Да го запомнят известните и неизвестните им подражатели.
  • 3 Жоро Лагера

    1 1 Отговор
    Едно гуси винаги си остава гуси.