Last news in Fakti

16 Януари, 2024 07:21 2 288 4

Хулио Иглесиас беше арестуван в Доминикана

  • хулио иглесиас-
  • арест-
  • доминикана-
  • летище-
  • багаж

В багажа на певеца е имало над 40 килограма продукти

Хулио Иглесиас беше арестуван в Доминикана - 1
Снимкa: Shutterstock

Известният испански певец Хулио Иглесиас е бил задържан на летището в Доминиканската република заради съдържанието на куфарите си, но след това е бил освободен, съобщи вестник А Бе Се (ABC), цитиран от dir.bg.

Според изданието инцидентът е станал на летището в Пунта Кана. В багажа на певеца, който е летял от Бахамите, е имало над 40 килограма продукти. При спирането в Доминиканската република митническите служители са открили у Иглесиас пресни продукти, вносът на които е забранен на територията ѝ.

Доминиканските власти освен това понастоящем са особено внимателни на границата заради откриването на определен вид насекоми.

Изданието съобщава още, че изпълнителят и лицата, пътуващи с него, са били задържани на летището за няколко часа. Властите на Доминиканската република са участвали в разрешаването на ситуацията. В крайна сметка певецът е бил освободен.

Осемдесетгодишният Хулио Иглесиас, който е издал няколко десетки албума, е един от най-успешните испаноезични изпълнители, припомня БТА.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    5 0 Отговор
    Ами да беше дошъл у нас, тук такива проверки няма.
  • 2 то летището

    3 0 Отговор
    Пунта Кана е негово. Как няма да го пуснат.
    Ина нас ни взеха две ябълки при претърсването.
  • 3 това предполагам е мисирска грешка

    2 2 Отговор
    какво нещо в държавата било забранено вноса на пресни продукти? и какво ядът там само сушени продукти ли?

    Коментиран от #4

  • 4 село

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "това предполагам е мисирска грешка":

    Нарича се ветеринарен контрол. В листата на ананас или във връзка банани може да има вредители, непознати за дадената страна. А и ще си принуден да купиш от местните банани или салами.