Last news in Fakti

29 Декември, 2013 13:58 1 501 0

Хороскопите на министрите предвещават хаос

  • алена-
  • хороскопите-
  • министрите-
  • предвещават-
  • хаос

Борисов изпусна златните си шансове

"Годината е такава, каквато си я направим сами". Това заяви астроложката Алена в предаването "Тази неделя" по bTV по повод идващата 2014 година. "Звездите могат да повлияят и то сериозно, от нас се иска да се съобразим с негативите", каза още тя и съобщи, че астрологията е точна наука и тя не може да измисли прогнозата, за да бъде угодна на политиците. Алена каза във връзка с това, че е заплашвана от възрастни, че промимала мозъците относно прогнозите й за предстоящи избори през 2014 г.

"Възрастни жени ми се обаждат и ме заплашват да не прогнозирам падане на правителството на Пламен Орешарски. Това не зависи от мен. Звездите са подредени така. Хороскопът на това правителство не беше никак добър още при самото му съставяне. Това е първият хороскоп, на който съм написала, че се извинявам за лошата прогноза, но той си е такъв" каза Алена.

Хороскопът на Пламен Орешарски за 2003 г. е един и същ с този за 2014 г., добави Алена и уточни, че той се прави за конкретна личност, а не за политик.

"Аз нямам нищо против правителството. Хороскопите на министрите предвещават един хаос, несигурност и желание за облагодетелстване. Това не съвпада с хороскопа на България. Сами трябва да си направим годината добра", каза още астроложката за това дали ще падне правителството.

Протестите ще продължат докато няма някакво раздвижване в парламента. Правителството също ще допринесе за нови протести с действията си. Февруари, октомври и ноември са най-опасни за правителството. Ако ще се случва нещо, то ще е тогава. Няма да е добре предсрочните избори да бъдат през май, коментира Алена.

Известната българска гадателка сподели още, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е пропилял златните си шансове в политиката, но нищо чудно съдбата да му даде и втори шанс. Алена уточни, че и тук е без пристрастия.

Тя уточни, че нови политически формации ще се появят сред управляващите и ще бъдат свързани с падането на правителството.

Алена прогнозира, че чуждите инвеститори ще започнат да напускат България.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА