Last news in Fakti

17 Януари, 2024 15:47 3 705 13

Трите мъжки зодии, които са абсолютни плейбои

  • зодии-
  • мъже-
  • плейбои-
  • свалячи

Те са истински свалячи, омайват - но не търсят сериозна връзка

Трите мъжки зодии, които са абсолютни плейбои   - 1
Снимка: Shutterstock

Всяко момиче си мечтае да намери перфектното момче, което ще го обича истински, ще се грижи за него, ще го поставя на първо място, ще го глези, ще прави романтични жестове и няма да обръща внимание на други дами. Но част от зодиакалните знаци са истински свалячи, омайват - но не търсят сериозна връзка, мислят предимно за секс и имат много сексуални партньори. Вижте кои са те, според "Elite Daily".

Близнаци

Управлява ги планетата на комуникацията - Меркурий. Затова те са много бъбриви, общителни, любознателни. Искат постоянно да се движат, да преживяват нови неща, да им се случва нещо различно, да има тръпка. Не се задържат дълго на едно място и не са сред лоялните. Те се отдават на мига, на импулса, на мисълта, която е в главата им в момента. А настроенията им и мислите им бързо се менят. Преследват нова тръпка, общуват с много хора, свалят всеки, който им грабне окото и предизвика вниманието. Бързо губят интерес към сериозната връзка и партньора, и се впускат в следващото романтично приключение, без много да мислят и страдат. Харесва им да се срещат с няколко души едновременно, да има вълнение.

Везни

Везните са управлявани от планетата на любовта Венера, което ги прави доста чаровни, мили, сладки. Те знаят как да правят романтични изненади и да се държат като кавалери. Но са и доста хитри - именно със сладкодумието си и милите жестове омайват момичето, а после се оказва, че не са толкова заинтересовани от него и използват тези неща, за да получат секс и внимание. Могат да свалят звезди на всяка дама, без да имат особен интерес към нея. Те флиртуват доста умело и момичето си мисли, че е много харесвано, а всъщност Везните просто са флиртаджии и свалячи по природа - знаят какво да кажат и направят, без много да мислят и без реално да имат чувства. Чудесни комуникатори са, правят добро първо впечатление и обожават да им се обръща внимание. Обикновено се срещат с няколко дами едновременно.

Стрелец

Определено няма да ви е скучно, ако се срещате със Стрелец. Момчетата, представители на тази зодия, са много забавни, диви, чаровни, готови за приключения, интелигентни и общителни. Ще ви е весело, но не очаквайте постоянство, стабилност и сериозна връзка. Те са огнени зодии, обичат свободата си, не дават обещания, избягват прекалено сериозните и драматични отношения. Обичат да са спонтанни и това е чарът им, но не може да разчитате на тях, пише teenprшoblem.net.Непредсказуеми са, може да се държат много мило, да ви правят жестове, да приготвят страхотни изненади, но да не искат да определяте отношенията си и да слагат етикет. Те обичат тръпката, новото, непознатото, държат те да преследват дамите, не понасят момиче да ги сваля. Винаги търсят следващото вълнуващо преживяване и едва ли ще изберат да имат моногамна връзка.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Идън

    15 2 Отговор
    Този тип мъже не зависи от зодията.
  • 2 Ха ха ха

    9 0 Отговор
    Не забравяйте за безнравствените девички,
    на които им личи отдалеч!
  • 3 Щукар

    7 1 Отговор
    Абсолютно не е вярно,че Близнаците не са сред лоялните! Да,общуват с много хора, свалят всяка мацка, която им грабва очите и предизвиква вниманието им,но,ако е дълбоко в сърцето им и са влюбени в нея,остават дълго заедно. Стига момата да не ги дразни и да не се опитва само да ги използва.
  • 4 Фют

    7 2 Отговор
    Всичко зависи не от зодии а от шума на парите.

    Коментиран от #6

  • 5 Варненски Моряк

    2 0 Отговор
    Зодия риби ви трябва на вас г-це Найденова:)
  • 6 недоумявам

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Фют":

    защо ако имаш пари трябва да ги харчиш за главата от долния етаж- а не за оная на горния....
  • 7 един от стадото

    1 0 Отговор
    този път не улучихте, както и почти всеки път, ама този път категорично. Я се скрийте. Другите мъже да не доят насила..
  • 8 Това

    11 3 Отговор
    Женско поведение е много лицемерно ! Всяка от тях ще умре , за да впечатли плейбой , и да го има макар замалко. Но нали всяка се мисли за уникална , чака плейбоя да се спре при нея. Като разберат , че са си обикновени - рев!

    Коментиран от #9

  • 9 Не е така

    12 2 Отговор

    До коментар #8 от "Това":

    За плейбоите си има плеймейтки....

    Коментиран от #10

  • 10 объркАл си се

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Не е така":

    Едното е професия.

    Коментиран от #11

  • 11 Не е така

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "объркАл си се":

    Кое е професия ? Play- играя. Това е играчи и играчки.

    Коментиран от #13

  • 12 7647

    0 0 Отговор
    А Девите? Защо не включихте и Девите, които не се задържат никога само с една жена?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.