Last news in Fakti

18 Януари, 2024 13:45 1 658 4

Братът на Doja Cat избил зъбите ѝ

  • доджа кет-
  • doja cat-
  • брат-
  • обвинения-
  • ограничителна заповед-
  • насилие

Обвиненията идват от майката на певицата

Братът на Doja Cat избил зъбите ѝ - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Твърди се, че Doja Cat е била физически малтретирана от по-големия си брат, според документ за временна ограничителна заповед, съобщава Page Six.

Документите, подадени от майката на певицата, Дебора Елизабет Сойер, на 12 януари във Върховния съд на Лос Анджелис, твърдят, че нейният син Раман Далитандо Дламини е избил зъбите на певицата.

Сойер добавя, че Доджа - чието рождено име е Амала Ратна Задиле Дламини - се нуждае от защита срещу 30-годишния мъж, след като той ѝ е нанесъл поредица от порязвания и натъртвания, според документите.

„Раман я е нападнал вербално и много унизително“, гласи документът, като се твърди, че той също е накарал 28-годишната носителка на „Грами“ да се „чувства несигурна и травматизирана“.

Майката на Doja също твърди, че Раман е откраднал и повредил някои от личните вещи на дъщеря ѝ.

Що се отнася до Сойер, тя твърди, че Раман също е упражнил физически насилие над нея „няколко пъти“ през последната година и е заплашвал да я убие.

Според документите, последната ѝ насилствена среща със сина ѝ се е случила в началото на месеца. Сойър заявява, че е получила временни ограничителни заповеди срещу сина си от 2017 г., но оттогава те са изтекли.

TMZ съобщава, че съдия е удовлетворил молбата на Сойер за временна съдебна защита от Раман в очакване на изслушване за постоянна ограничителна заповед.

Въпреки това, на Doja Cat не е предоставена същата защита, тъй като тя ще трябва да подаде собствена молба за ограничителна заповед.

Засега няма коментар от екипа на певицата за разкритията на майка ѝ.

Междувременно изпълнителката е активна в социалните си мрежи..

Изпълнителката сподели в Instagram състава на Coachella за 2024 г., след като беше обявено, че тя ще бъде хедлайнер заедно с Lana Del Rey, Tyler, the Creator и No Doubt. Тя също публикува свое селфи с три чифта слънчеви очила с надпис: „:).“

Източник: pagesix.com


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 логиката ще върви

    0 0 Отговор
    такива темпове и за напред . Много пие тя . И е връцла . Учи се да дразни хората . Скоро видео на живо не е правила . Дръпната е . Мисля че не употребява наркотици . Но как изглежда . Сега е модно коса ала ники минаж мисля .
  • 2 Aлфа Bълкът

    7 0 Отговор
    А бе какво ни занимавате с афроЕврейски истории!
  • 3 Опааа

    5 0 Отговор
    Какви зъби? Тая на момента трябва в Белене! Минимум 10г.каторга! Супер грозна кО в ра!
  • 4 Чудо големо !

    4 0 Отговор
    Поредната циганска драма.