Last news in Fakti

19 Януари, 2024 10:31 3 151 14

Симона Загорова поряза Тото и Кали за коментарите за майка ѝ (ВИДЕО)

  • глория-
  • дъщеря-
  • симона загорова-
  • тото-
  • кали

Кали и Тото се изложиха много с това си изказване, каза дъщерята на Глория

Дъщерята на Глория дълго време запази мълчание относно грозното изказване на Кали и Тото, че майка ѝ нямала хитове. Този техен разговор бързо се разпространи и техни колеги от шоубизнеса се намесиха, за да заемат страна - най-вече тази на фолк примата. Тогава Глория излезе с доста категорична позиция, а Симона Загорова едва сега разкрива колко бясна е била и какво ѝ е идвало да направи, пише Шоу Блиц.

Талантливата наследница на Глория говори открито за този казус в подкста "Не съм такъв човек" с водещ Красимир Красимиров. Там тя захапа доста сериозно Кали и Тото, които си позволиха да говорят за майка ѝ и да омаловажават 30-годишния ѝ труд.

"Изобщо не се ровя да гледам какво пишат за нас. Има някои неща, които ми пращат или попадам случайно. Та, попаднах и на това нещо и бях бясна. В нашето семейство ние избираме битките, които да водим. Има едни битки, които си струват, има и такива, на които въобще не трябва да се обръща внимание. Да бъдеш колегиален човек означава да не плюеш чуждия труд. Всеки изпълнител се старае колкото може, с каквито пари разполага и преценява кога и каква песен да пусне, как да изглежда и т.н. Но пред фактите, че тази жена е легенда и е доказала, че от нея може да се взема пример. Била е на битки на сцената, където се е видяло кой какво може. И в един момент да се обърнеш на фона на 15 успешни албума, на основоположника на този стил, от който всички други в момента изкарват пари, да кажеш, че няма хитове", споделя Симона.

"Майка ми поставя началото на този стил, дава толкова много на хората, посвещава си живота и в един момент това да не ти се оцени, а ти тази година правиш 30 години на сцена! Фактите говорят. Кали и Тото се изложиха много с това си изказване. Не случайно майка ми прави голям концерт в зала 1 на НДК на 28 юни по случай 30 години на сцена. Ако Тото и Кали направя 30 години на сцена и имат толкова много песни и албуми зад гърба си, тогава евентуално можеш да говориш за успехите или неуспехите на другите. Ако нямаш такива постижения по-добре млъкни и недей да се излагаш по този начин", беснее още тя.

"Нормално е това нещо да ме засегне. Първо, става въпрос за майка ми, а също така съм музикант и виждам за какво става на въпрос. Време е да благодаря на колеги, които защитиха майка ми. Галена го направи в национален ефир, Диона го направи в твоя подкаст. Ние не бяхме хората, които трябваше да влизат в пряка конфронтация с това нещо", допълва още Симона, която следва стъпките на майка си и вече се радва на своя кариера.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Електра

    5 15 Отговор
    Браво на Симона
  • 2 с. Орляк

    24 0 Отговор
    Да толкова много е дала на хората според Загорова, че едвам могат да си напишат името правилно толкова са се ограмотили , че направо паметник да и издигнат за принос към културата!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 3 А бе

    25 2 Отговор
    Ти и жената-легенда нали щяхте да живеете в Гърция и да печелите в България, че тука сме ви много под класата.
    А основателката на стил ли, жанр ли, както и да го наричате е Тони Дачева!!!
  • 4 бай Даньо

    3 0 Отговор
    Сега ще я съдят за нанасяне на леки телесни повреди ли ...
  • 5 модерно е

    11 1 Отговор
    на снимката видях някакъв буклук като галена
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    7 0 Отговор
    Това не е музиката боклук.
  • 8 тежък труд брат

    12 1 Отговор
    как звучи само - 30 годишния й труд :D xaxaxaxa
  • 9 😈😈😈😈

    7 0 Отговор
    Тези пък кой бяха??!!
  • 10 💀💀💀💀💀

    12 0 Отговор
    Като чуя или видя ЧАЛГАР почвам да 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
  • 11 Срамота

    7 1 Отговор
    Тая как е певица, като има говорен дефект?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 БАРС

    4 0 Отговор
    ДА ЖИВЕЕ РОКА!
  • 14 Ами то

    0 0 Отговор
    Не само, че има говорен дефект, ами и на всяко интервю говори все едно, че има 100 кг. марсоли в гърлото. Ама нали мама ни лансира и бута по медиите и дава дебелите пачки на продуцентите и ние ще сме известни.