Last news in Fakti

19 Януари, 2024 10:30 651 4

Фенове съдят Мадона ВИДЕО

  • мадона-
  • искове-
  • концерти-
  • фенове

Концертите на певицата през декември в Ню Йорк системно започвали часове по-късно, жалват се ищците

Изнервени фенове на Мадона заведоха съдебни искове срещу певицата, след като концертите ѝ в Ню Йорк миналия месец започнаха с часове закъснение, предаде CBS.

Концертите от турнето Celebration на Мадона в Barclays Center трябваше да започнат в 20:30 ч., но поп иконата така и не се качи на сцената до 22:30 ч. през всичките три вечери.

Ищците Майкъл Фелоус и Джонатан Хадън, които присъствали на шоуто на 13 декември, казаха, че не биха си закупили билети, ако знаели, че концертът ще започне и ще свърши толкова късно.

Те съдят и Barclays Center и Live Nation за „безразсъдно упражняване на фалшива реклама, небрежно и невярно представяне и нечестни и измамни търговски практики“.

През 2012 г. концерт на Мадона в Маями започна чак около 23:30 часа. Концертът на певицата в Мелбърн през 2016 г. започна с повече от четири часа закъснение, докато шоуто ѝ в Бризбейн същата година беше отложено с два часа.

Съдебното дело от тази седмица за късното начало на концертите на Мадона също не е първото по рода си. През 2019 г. фен от Флорида заведе дело за забавяне, твърдейки, че първоначалният 20:30 ч. началният час на шоуто в Fillmore Miami Beach бил променен на 22:30.

„Има нещо, което всички трябва да разберете“, каза Мадона по време на концерт в Лас Вегас същата година. - И това е, че една кралица никога не закъснява.

Повечето присъстващи напуснали събитието след 1 часа сутринта, когато възможностите за обществен транспорт и споделено пътуване са ограничени.

„Освен това, много притежатели на билети, които са посещавали концертите през делничните вечери, трябваше да стават рано, за да отидат на работа и/или да се погрижат за семейните си задължения на следващия ден“, пишат жалбоподателите.

Размерът на исковете за причинените щети на ищците не се уточнява.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 София

    3 0 Отговор
    Сори
  • 2 Ха, ха…

    3 0 Отговор
    Два часа не й стигат да се “напудри” на принцесата…
    Жалко, че не са я оритали още когато им е била в ръцете на сцената, тогава щеше да види каква звезда е, ха, ха… Изкукала бабка…
  • 3 Идън

    1 0 Отговор
    Жалба по младост...но животът няма кавър версия. Мадона става смешна... Невероятно е, че още има хора готови да платят скъпо за времето, което ще им изгуби на сцената
  • 4 Мадона пенсионирай се,това са коментарит

    1 0 Отговор
    Има клипчета от концертите - могат да подадат и иск за фалшиво пеене, карикатурно се движи по сцената, бетер пенсионерка - въобще залудо са си дали парите.