Last news in Fakti

19 Януари, 2024 12:17 4 052 6

Есмер показа порасналия син на Джизъса заедно с новороденото му братче (СНИМКИ)

  • есмер омерова-
  • благой георгиев-джизъса-
  • син-
  • новородено

Бившата съпруга на Благой сподели сладки снимки от родилния дом

От всички бивши любови на Благой Георгиев определено най-обидена е рускинята Есмер Омерова, която не само че прекрати изцяло отношенията си с футболиста, но и ограничи всичките му контакти със сина му Елай.

Красавицата очевидно няма късмет с мъжете, защото в края на декември роди второто си дете, но още докато беше бременна съобщи, че се е разделила с мъжа си, припомня iwoman.bg. Есмер и бащата на второто ѝ дете са прекъснали отношенията си, докато тя е била бременна в третия месец. Причината според татарката е, че той е аферист и мошеник.

Бившата съпруга на Благой Георгиев сподели снимка със сина му Елай и новороденото му братче, което се казва Зейд, от родилния дом.

Есмер е родила втория си син в скъпарска московска болница, където раждането излиза около 25 000 лева.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Братче

    7 0 Отговор
    от друго татче?
  • 2 ХАХАХА

    7 0 Отговор
    Хареса си мъж за разплод има пари използва го и след това го изтрива от живота си . Колкото до детето сега в това меркантилно общество ще пита какъв вид електронна игра да си купи ,или телефон,за по нататък знаем ,та едва толкова ще му липсва мъжката фигура , пък чичковци има в изобилие!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Въпрос?

    5 5 Отговор
    И това каква новина е, че трябва да ни занимавате с поредната руска крва?
  • 5 Aлфа Bълкът

    7 3 Отговор
    Анджелина Джоли от АлиЕкспрес.

    Коментиран от #6

  • 6 ха, ха

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Aлфа Bълкът":

    Точно така.Поредното менте.Подлагала се е на пластични операции да заприлича на Анджелина и няма нищо общо с действителното и лице.Майка и поне беше хубава жена но гледам на снимката и тя си е оперирала носа и понадула джуки.