Last news in Fakti

23 Януари, 2024 13:56 995 6

Ози Озбърн ще изнесе един последен концерт преди да се пенсионира

  • ози озбърн-
  • шарън озбърн-
  • концерт-
  • турне-
  • последно сбогом-
  • сбогом-
  • публика

Шарън Озбърн обяви, че Ози планува два последни концерта в родния си град

Ози Озбърн ще изнесе един последен концерт преди да се пенсионира - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ози Озбърн планира своето сбогуване със сцената. Това ще се случи в родния му град Бирмингам.

За сензационното шоу разкри съпругата му Шарън, която е и негов мениджър. Тя каза, че въпреки че предишните му концерти бяха отменени и се опасява, че той може да се оттегли от сцената - Ози ЩЕ свири отново на живо като последно сбогом към феновете си.

75-годишният Ози направи крачка назад от натоварените турнета през последните години поради битката с болестта на Паркинсон и нуждата от операция след падане, припомня Mirror.

Вокалът на Black Sabbath падна у дома си през 2019 г., което влоши нараняванията от почти фатална катастрофа през 2003 г. Оттогава Озбърн е участвал на церемонията по закриването на Игрите на Британската общност в Бирмингам 2022 г. и на мач от NFL в САЩ през септември същата година.

Шарън каза: „Той няма да тръгне на турне отново, но планираме да направим още два концерта, за да се сбогуваме, тъй като той се чувства сякаш „така и не съм се сбогувал с моите фенове и искам да кажа сбогом по правилния начин'."

Изглежда, че мястото може да бъде стадионът на Астън Вила Вила Парк, за което тя поясни: „Ще го направим в Астън Вила, откъдето е Ози."

„Гласът му все още е абсолютно перфектен. И през цялото време, когато е бил на почивка, той все още ходи на уроци по пеене, така че гласът му е перфектен. И може да се шегува. Той има всички тези мелодии в главата си. Дори и да не харесвате музиката му, не можете да не харесвате Ози, той просто ви увлича."

Ози се отказа от турнетата завинаги миналата година. В съобщение до фенове в социалните медии през февруари 2023 г. той каза: "Това е може би едно от най-трудните неща, които някога съм трябвало да споделя с моите верни фенове.

Както може би всички знаете, преди четири години този месец претърпях голяма катастрофа, при която увредих гръбнака си. Моята единствена цел през това време беше да се върна на сцената."

Озбърн каза по това време, че пеещият му глас е бил „добър“, но и че след три операции, лечение със стволови клетки, физиотерапевтични сесии и модерни лечения, тялото му е „все още физически слабо“.

Той добави: „Честно казано съм смирен от начина, по който търпеливо пазихте билетите си през цялото това време, но с чиста съвест сега осъзнах, че съм не съм физически способен да изпълнявам на предстоящите си дати на турнето в Европа/Великобритания, тъй като знам, че не бих могъл да се справя с всички пътувания."

Ози каза, че мисълта да разочарова феновете го наранява повече, отколкото "вие някога ще разберете". Той добави: „Никога не бих си представил, че дните ми на обиколки ще завършат по този начин. Екипът ми в момента измисля идеи къде ще мога да изпълнявам, без да се налага да пътувам от град на град и държава в държава."

Шарън направи коментара за завръщането на Ози на сцената в Лондон като част от новото ѝ турне 'Cut The Crap', което пътува до Бирмингам в сряда и след това отново ще бъде в Лондон следващия уикенд.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тино

    2 7 Отговор
    Тоз деди не е ли отдавна в пенсия.Той едвам влачеше краката в реалити формата на неговото семейство по Мтв.
  • 2 стар и болен , а като

    1 5 Отговор
    зелиски е с празни джобове .
  • 3 МЮЗИ АЙЙДЪЛ....

    1 1 Отговор
    ...ПАТРИАРХЪТ НА ХЕВИ МЕТЪЛА
    ДА ДОЙДЕ ДА ГО ЛЕКУВАТ В В.М.И.....👌
  • 4 БСП на Бунището

    2 1 Отговор
    Е що няма пенсия от държавата??Нашите кикимори за една изпята песен тип руска естрада или руски шансон получават годишна пенсия...
  • 5 Метъл

    7 1 Отговор
    Гледах филма за Блек Сабат....Стоят всички и Ози им говори -" Копелета,ако не бяхме спрели " белото",сега нямаше да снимаме този филм..." Бяха страшни времена - комунистите ни Забраняваха да слушаме " упадъчна" западна музика .Бяхме тинейджъри и си я намирахме контрабанда...На фона на българската естрада ,те бяха като Извънземни...И си остават Велики !!
  • 6 Механик

    3 5 Отговор
    Рекох, че сатаниста е решил да си отиде от тоя свят, а той само от сцената.
    Жалко!