Last news in Fakti

24 Януари, 2024 11:45 2 309 9

Станислав от Hell's Kitchen похарчи половин милион за обзавеждане

  • станислав иванов-
  • hell's kitchen-
  • обзавеждане-
  • апартамент

Победителят в кулинарното предаване държи на обзавеждане по поръчка

Станислав от Hell's Kitchen похарчи половин милион за обзавеждане - 1
Снимка: Instagram

Победителят от "Hell's kitchen" Станислав, когото гледаме всяка сутрин и в "На кафе", пръсна половин милион за обзавеждане на нов апартамент, с който се сдоби миналата година.

Имотът се намира в Перник, където мачото живее от няколко години, след като се влюбва в гримьорката Божидара, която е момиче от миньорския град, а днес е негова законна съпруга.

View this post on Instagram

A post shared by Божидара Мирчева (@bojidaraa)

Запознати споделиха, че Станислав влага двойно повече пари за обзавеждане, отколкото за закупуването на самия апартамент. Той държал всичко да е направено по поръчка и се допитвал до едни от най-известните интериорни дизайнери в столицата. Най-голяма сума се очаква да хвърли за кухнята, която също искал да е уникат, тъй като по-голямата част от времето си прекарвал там.

Приятели на кулинарния се шегуват, че толкова се е вманиачил по обзавеждането на дома си, че дори се допитва за одобрение и за мнение до последователите си в социалните мрежи.

"Няма да казвам точни суми. Не мисля, че са от значение. Да, искам всичко в дома ми да е уникално, защото това си е нашето семейно гнездо с Божидара и смятам, че трябва да е уютно и изпипано до последния детайл", споделя Станислав пред "Телеграф".

В Перник пък все повече се питат откъде риалити звездата всъщност разполага с такива солидни суми, защото съвсем наскоро той отвори нов сладкарски цех, а през миналата есен яхна и тузарски джип. Близките му са категорични, че всичко се дължи на усилена работа, на която той се е отдал почти денонощно.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123456

    14 0 Отговор
    Казваш с яка работа .... половин милион за обзавеждане .... аре дай друго ...
  • 2 Павел пенев

    16 0 Отговор
    Физиономията му е като на талибан, в резултат на грижите положени от гримьорката, а парите идват най вероятно от наркотици. Няма как този мачо или мухльо, без образование и професия да купи апартамент, джип, сладкарница и обзавеждане за половин милион. Какви данъци е платил на държавата като толкова много работи и печели.
  • 3 Дали някой

    5 1 Отговор
    Е срещнал по "свободните сайтове да я публикувано нещо по повод годишнината от зверските бомбандировки над Враца когато са убити и ранени стотици хора и са разрушени знакови гради на града обстрелвани са от ниско летящи самолети и невинни бягащи ужасени хора и са пострадали предимно деца от дребните лъскави бомби които се избухвали в ръцете им

    Коментиран от #4

  • 4 Баш Батка

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Дали някой":

    Братко кой го бръсне за историята, ДПС-то ще плати и ще премахнат и баташкото клане.
  • 5 Епа хуу ве

    4 0 Отговор
    щом за това е решил да си хвърля парите - ОК. Поне не е за джуки, силикон и извращения на някоя отвратителна простит..извинете- ""звезда"", исках да кажа...
  • 6 Това не са малко пари

    1 0 Отговор
    За толкова пари мога да си купя 10 автомобила , с които да изглеждам като баровец - има мазератита по 50-60 бона.. Мога да си купя 2 апартамента .. а в техника да не говорим това колко компютри, телевизори, телефони, таблети, конзоли, черна техника и т.н. глезотии са.. Пича решава ,че ще ги даде за кухнята да му е по-хубава. Ако снима от там свой ВЛОГ и си прави предаване - Да кажеш ,че е ОК да изсипеш половин милион за реквизита...
  • 7 Финансист

    1 1 Отговор
    С 500 000 лв човек може да започне 5 бизнеса и спокойно да ги развива. Или да инвестира парите ПРАВИЛНО.
    Но когато парите са инвестирани с мисъл е едно, когато са пръснати за материални блага, на които цената пада моментално 2 пъти след закупуване - тук не можем да говорим за адекватна инвестиция,а по-скоро за харчене на пари без особена възвръщаемост. Да се надяваме, че има още няколко милиона настрана за да харчи така.
  • 8 Васил

    3 0 Отговор
    Явно лудостта е заразна да не седи по цял ден в апартамента???
  • 9 Паляци

    1 1 Отговор
    Вас кво ви ее кой за кво си харчи парите?
    Винаги ли трябва да гледате в чуждата паница и да давате нежелани съвети и тъпи коментари? Правилна неправилна инвестиция 😂 ти счетоводител ли си му, че да казваш кой какво може да си позволи? Има пари, харчи си човека.. Ей затова българите няма да се оправим никога