Last news in Fakti

28 Януари, 2024 14:29 1 378 5

Сътрудничка на Елвис проверявала ноктите на жените преди среща с Краля

  • елвис пресли-
  • жени-
  • чистота

Музикантът се плашел от контакти с нечистоплътни дами

Като един от най-известните хора в света, Елвис Пресли водел възможно най-нормален живот на територията на имението си в Грейсланд, пише Експрес.

Въпреки това, подобно на други мегазвезди, включително Майкъл Джексън, който щеше да се ожени за дъщеря му Лиза Мари, Кралят развил някои ексцентрични навици.

Освен дългите периоди на ядене на една и съща храна отново и отново, докато не му омръзне, Елвис бил и гермофоб - страхувал се от микроби.

Бившата му съпруга Присила Пресли твърди, че той не обичал да се храни в домовете на други хора, тъй като не искал да използва чужди прибори.

По същия начин той пиел от чаша, само от страната на дръжката, надявайки се, че никой друг не пие от тази страна.

Логично претенциите му за чистота се прехвърляли и върху жените, с които излизал и понякога ги проверявал.

Джо Смит, която е работила за звездата потвърди, че многократно е трябвало да преглежда краката на жените за Елвис. Той наистина се отвращавал от мръсни нокти.

Елвис молел Джо за мнението ѝ, когато идвала нова и тя го информирала дали гостенката е със или без сандали, както и за сътоянието на ноктите на ръцете и краката ѝ.

Сътрудничка на Елвис проверявала ноктите на жените преди среща с Краля
Снимка: YouTube


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йорго

    6 1 Отговор
    Милен удари дъното
  • 2 РЕАЛИСТ

    3 7 Отговор
    Точно този ци ганин ли ще гледа , кой колко чистоплътен е? Нали знаете , че е бил от махалата. Другите най-известни са: Чарли Чаплин, актьорът Майкъл Кейн и Тайсън Фюри.
  • 3 ХУМОР САТИРА И ЗАБАВА😀

    11 1 Отговор
    МИ ЧИ ТОВА В БЕГЕ
    ГО ПРАВЕХА НА ВХОДА В УЧИЛИЩЕ
    ДЕЖУРНИТЕ УЧИТЕЛКИ ПО РУ.КИ ЕЗИК......
  • 4 ......па

    2 0 Отговор
    То неподържаните нокти са си боклукосъбирачки.Особено гнуслив ми е дългия изкуствен маникюр-направо подвижни депа за отпадъци.
  • 5 А да попитам,

    0 0 Отговор
    Шундаферите им, кой е пвоферявал?