Last news in Fakti

29 Януари, 2024 11:15 2 392 14

За пореден път сменят водещия на „Вечерното шоу” по БНТ

  • вечерно шоу-
  • бнт-
  • георги любенов-
  • нов водещ

Предаването отново ще има ново лице – пето поред в рамките на 3 години и половина

В Българската национална телевизия често са се излагали, но такава излагация като с „Вечерното шоу” на БНТ дори и там човек рядко може да види. Така и не се намери водещ на това предаване, когото ръководството на медията да хареса. В понеделник стана ясно, че май уволняват поредния – Жоро Любенов. Предаването пак ще има ново лице – пето поред в рамките на 3 години и половина, откакто съществува.

Вечерното шоу” на БНТ ще претърпи вълнуваща промяна! Ще има нов водещ в ефир! Задачата ви е да отгатнете кой ще седне на стола. Успех в предвиждането на новото лице на БНТ!” Това съобщение се появи в понеделник на официалната страница на обществената телевизия във Фейсбук.

Хората се втурнаха да предполагат на посоки, хвърляйки някои меко казано абсурдни идеи: Николаос Цитиридис, Слави Трифонов, напусналата наскоро Люба Пашова, уволненият Петър Стоянович, веселата Деляна Маринова-Джуджи, Михаил Билалов и още много знайни и незнайни за широката публика имена. Много от зрителите пишат, че няма кой да надмине актуалния водещ Георги Любенов. Въпреки това обаче в телевизията явно смятат, че има и по-добри варианти.

Засега новото лице остава тайна, но най-вероятно ще го разкрият до дни. Това ще бъде петият поред домакин на „Вечерното шоу” от момента на създаването му през есента на 2020-а досега. То тръгва с Митко Павлов, а името му беше „Събота вечер с Митко Павлов”. След няколко месеца в студиото седна комикът Ники Станоев и заглавието на предаването стана „Събота вечер с БНТ”. След още няколко месеца мястото на актьора бе заето от Орлин Павлов, а от миналия септември – от Жоро Любенов. Тъй като същият води предаване и в събота и неделя сутрин („Денят започва с Георги Любенов”), се наложи да преместят „Събота вечер” в четвъртък вечер. Съответно името на предаването вече е „Вечерното шоу”, очевидно за да може без сътресения и стресови моменти да се мести където и както реши ръководството, без да се създават смехотворни ситуации. Хората тъкмо свикнаха да гледат Любенов в четвъртък, и им поднасят нова изненада – ще има нов водещ в ефир.

Кой ще бъде новият домакин на предаването, което сменя водещите по-често отколкото плеймейтките си сменят мъжете? Един от слуховете е, че този път няма да има водещ, а водеща. Засега се спрягат имената на Деляна Маринова-Джуджи, която напоследък често се върти край БНТ, и на вечната търсачка на слава Андреа Банда Банда. През есента на 2022-а тя беше коментатор в БНТ на световното първенство по футбол. Не може да се каже, че пожъна кой знае какви успехи в тази роля, особено като се има предвид, че не разбира от футбол и дори не го крие. Но въпреки всичко тези весела брюнетка продължава да гравитира около родните телевизии и е напълно възможно да изгрее отново в Националната.

Възможен е и друг вариант – Жоро Любенов въпреки всичко да остане във „Вечерното шоу”, но да има и колежка, с която да си партнират в ефир. Тази форма не е много популярна в България. Такъв тип предавания обикновено се водят от мъж на средна възраст, а двойките мъж-жена се предпочитат за сутрешни блокове и новини. БНТ обаче може да е пионер с нововъведението. Засега е ясно само, че в предаването ще има ново лице и че досегашният водещ ще продължи да работи, ако не във вечерното, то поне в сутрешното си предаване през уикенда. Всичко останало тепърва ще се разкрива от телевизията.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Некой си

    24 8 Отговор
    Каквото и да се говорим,Слави Трифонов постави много висока "летва" в шоу бизнеса.Всяка имитация бледнее.По-добре да излъчват забравения тв театър.

    Коментиран от #7

  • 2 Шарко

    23 2 Отговор
    Напълно излишно предаване.

    Коментиран от #13

  • 3 Големанов

    14 2 Отговор
    Сигурно ще е Джудже (Деляна), пак няма да става за гледане. Но който й да изберат по-неприятен от Ники Станоев няма как да бъде. Той е олицетворение на Джуджето Хаяско.
  • 4 българин

    18 2 Отговор
    Който и да е ще е по-добър от този мазен подлизурско, в държавните институции е рай за некадърниците от слугинажа на червената мафия.
  • 5 МИНУВАЧ

    8 0 Отговор
    Ама имали и такова вечерно шоу,... а през деня какво е
  • 6 бай Даньо

    6 1 Отговор
    Понякога гледам телевизия... Добре, искаме българското, искаме наши филми и изпълнители... А може ли да са подобни предавания от 22 часа, когато хората уморени от предаванията до този час лягат да спят, но в най-следаното време Моят плейлист се излъчва и след Стоичковата благословия се включва Дискавъри или ТянковТВ

    Коментиран от #8

  • 7 то щото Слави

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "Некой си":

    То щото Слави никак не имитираше с този формат от Тодор Колев "как ще ги стигнем американците ".

    Коментиран от #10

  • 8 МНЕНИЕ

    9 3 Отговор

    До коментар #6 от "бай Даньо":

    Може и да си прав, но малцина дочакват българските филми . Даже и нашумелия ВИНА е от 21 часа...
    Не знам и аз какво му харесват на Моят плейлист... може би щеше да е актуално преди 15-20 години, тогава Тома Спространов ни правеше съпричастни с онази музика, а сега има интернет, ютуб и всеки сам избира плейлиста си
    Ако ни изтрият коментарите, един от двамата е виновен
  • 9 Павел пенев

    10 0 Отговор
    А не ви ли идва на ума, да изритат агента на Доган- простака Кошлуков?
  • 10 Бегай !

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "то щото Слави":

    Слави направи шоу тип Джей Лено.Тодор Колев си беше замръзнал някъде в соца с "ВИП" госта му на всяко предаване - Трайчо циганина.
  • 11 Винету

    7 0 Отговор
    Сложете П.Стоянович,направете страница във Фейсбук с възможност за коментари .Гарантирам ви рейтинг до небесата.Съвсем сериозно го казвам,без никакви лоши чувства или някаква ирония.

    Коментиран от #12

  • 12 Пръц

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "Винету":

    По-добре Бойко.Ще ръси простотий и фантасмагории.Рейтинг 101 %.Гарантирано от ГЕРБ.
  • 13 да,

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "Шарко":

    Точно така, абсолютно излишно.По-добре някакъв качествен мини севриал като 9-серийния тeлевизионен филм, романтично-историческа драма по едноименен роман на Хулия Наваро "Кажи ми коя съм". Или нещо друго от европейското кино.В тези шоута се повтаря едно също до припадък от едни и същи гастролиращи лица по всечки предавания и са досадни на 100% от аудиторията.
  • 14 защо водещите

    2 4 Отговор
    Проблемът не е във водещите, а в това, че човек изобщо не се сеща да включи БНТ, за да се вгледа във водещите.
    Трябва тотално да се промени тази телевизия и месеци наред да има убийствена реклама, дори по конкурентните телевизии, за да запомним, че има БНТ.