Last news in Fakti

30 Януари, 2024 08:12 1 440 1

Проблем с камерата забавил секс сцена между Флорънс Пю и Килиан Мърфи в "Опенхаймер"

  • секс сцена-
  • камера-
  • опенхаймер-
  • килиан мърфи-
  • флорънс пю

"По средата на нашата секс сцена камерата се счупи. Бяхме голи и не беше никак приятно и удобно да стоим така", каза Флорънс Пю

Проблем с камерата забавил секс сцена между Флорънс Пю и Килиан Мърфи в "Опенхаймер" - 1
Снимка: БГНЕС

Флорънс Пю си спомни за един неудобен момент от "Опенхаймер", когато снимали секс сцена с Килиън Мърфи и камерата се повредила, пише Independent, цитиран от dir.bg.

28-годишната Пю играе психиатърката и лекарка Джийн Татлок в номинирания за "Оскар" филм на Кристофър Нолан, за живота на "бащата на атомната бомба". Килиан Мърфи е в главната роля, на Джей Робърт Опенхаймер.

Във филма Татлок има връзка с Опенхаймер преди и по време на брака му с Кити Опенхаймер, която се играе от Емили Блънт.

В интервю Пю си спомни момента, в който проблем с оборудването на камерата причинило забавяне, докато тя и Мърфи били по средата на заснемането на секс сцена.

"По средата на нашата секс сцена камерата се счупи. Бяхме голи и не беше никак приятно и удобно да стоим така", каза Пю, според "Variety".

Пю добави, че нямало много други камери на терен, така че хората от техническия тим трябвало поправят единствената налична на снимачната площадка.

 

"Двамата с Килиан трябваше да прикриваме телата си с ръце. После ни обясниха, че имало проблем с начина, по който влиза светлината", добавила Пю.

Тя споделя, че всеки един от екипа е бил готов на всичко, за да направи филма впечатляващ, така че не е имало нито един скучен момент. "Всичко беше невероятно. Имахме чувството, че сме късметлии да сме там всяка секунда от деня", казва 28-годишната актриса

В друго скорошно интервю Пю си припомни момента, в който Нолан ѝ предложил ролята във филма, но се извинил за размера на ролята. "Но аз си казах: "Няма значение. Дори ако съм кафеварка в кафене в дъното на стаята, нека го направим", признава Пю.

Пю каза, че се е запознала с Нолан в Ню Йорк, докато е снимала драмата на Зак Браф от 2023 г. "Добър човек".

Източник: life.dir.bg


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ъъъъъ

    6 0 Отговор
    Какви са тези секс сцени между мъже и жени, не ги ли забраниха окончателно!!??