Last news in Fakti

30 Януари, 2024 11:28 2 163 4

Netflix няма да излъчи филм с Хали Бери въпреки куп презаснети сцени

  • хали бери-
  • актриса-
  • презаснемат сцени-
  • снимки-
  • филм

Премиерата на филма е трябвало да се състои през 2022 г., но се наложило мащабно презаснемане на някои сцени. Въпреки това стрийминг платформата няма да излъчи филма

Netflix няма да излъчи филм с Хали Бери въпреки куп презаснети сцени - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Научно-фантастичен филм с участието на актрисата и носителка на награда "Оскар" Хали Бери е спрян от излъчване на стрийминг платформата Нетфликс, предаде BBC, като цитира американски медии.

Лентата със заглавие "The Mothership" е спряна, тъй като на етапа на постпродукцията се е наложило значително презаснемане, твърди "Холивуд рипортър".

Хали Бери, която е продуцент, и екипът ѝ са приключили със снимките през 2021 г., а премиерата е била планирана за 2022 г., но така и няма да се състои.

В анонс за нови продукции през февруари 2021 г. "Нетфликс" обяви: "Носителката на "Оскар" Хали Бери ще участва в "The Mothership". Филмът е представен като "научно-фантастично приключение, което проследява живота на Сара Морс (Хали Бери), след като съпругът ѝ мистериозно изчезва от фермата им. Година по-късно е открит странен, извънземен обект под дома им, а Сара и децата ѝ се впускат в надпревара да открият техния съпруг, баща и най-важното - истината", гласеше описанието на лентата в трейлъра на стрийминг платформата.

Американски медии се позоваваха на източници, според които дългите забавяния в постпродукцията на филма са причината Нетфликс да реши тотално да премахне лентата от картотеката си.

Продукцията щеше да бъде режисьорски дебют на номинирания за "Оскар" британец Матю Чармън.

Бери си партнира с Нетфликс по няколко филма, като дебютира в платформата като режисьор с драмата си Bruised през 2020 г. Тя участва и в предстоящия филм "Съюзът" (The Union) заедно с Марк Уолбърг.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я гле...

    11 0 Отговор
    Сигурно без да искат да заснели някоя истина за извънземните , която никога не трябва да бъде видяна !
  • 2 И за, какво

    15 0 Отговор
    спряха продукцията, не стана ясно? Тъпи, ли сте?
  • 3 Забавяне

    7 0 Отговор
    що за тъпотии?
  • 4 тежко е да си преписвач без мозък

    14 0 Отговор
    И за какво е спряна ??