Last news in Fakti

31 Януари, 2024 15:15 3 959 4

4-те зодии, за които февруари ще бъде наистина вълшебен

  • зодии-
  • астрология-
  • февруари-
  • успех-
  • късмет

Ето за кои зодиакални знаци месецът ще е много успешен

4-те зодии, за които февруари ще бъде наистина вълшебен - 1
Снимка: Shutterstock

Февруари настъпва и повечето от нас се чудят какъв ли период ги очаква. Е, не е нужно да се питаме повече, защото астрологичните прогнози предричат успехи на 4 определени зодии.

Телец

Февруари ще ви зарадва със стабилност, скъпи Телци. След период на турбулентни промени за някои от вас, сега се задават няколко седмици затишие и спокойствие. Насладете се на тишината, на хармонията, защото не се знае колко дълго ще продължат те.

Очакват ви успехи в професионален план и би било чудесно да се възползвате от момента, за да монетизирате постиженията си. Дори и да не успеете да получите допълнителни приходи, важно е да заявите себе си и да покажете, че можете повече, но и заслужавате повече от това, което получавате.

Фокусирайте се върху екипната работа и усъвършенстването ви.

Възможно е колеги да се допитат до вас за съдействие. Не ги пренебрегвайте, а окажете помощ, защото това няма да остане незабелязано от по-висшестоящите.

В любовен план нещата ще са сравнително спокойни. Ако запазите самообладание, не се поддавате излишно на емоциите, ще се радвате на балансирана и хармонична обстановка. Внимавайте с намесата на трети лица във връзката ви. Не я игнорирайте, а опитайте да прецените ще имате ли полза от съветите, съветва az-jenata.bg.

Почивка, забавления, усамотяване - това ще са акцентите за февруари. Насладете се.

Везни

Февруари се очертава щастлив месец за вас, скъпи Везни. Ще имате нови проекти, с които ще сте ангажирани и ще можете да демонстрирате умения и знания.

Възможно е да се появят дразнители във вашето обкръжение - професионално и лично, но вие ще съумеете да запазите спокойствие и да не отвърнете на провокацията. Напротив, ще успеете да приложите самоконтрол и ситуацията няма да излезе извън релси. Като краен резултат можете дори да се поздравите за проявените мъдрост и търпение.

Ще имате възможности за много срещи с приятели и приятни емоции, за да се отпуснете и да се разтоварите от стреса в ежедневието.

В любовен план нещата се нареждат прекрасно и няма да имате причини за притеснение. Партньорът ви ще се грижи добре за вас, дори на моменти може леко да ви досади, но не бъдете лоши, а се насладете на вниманието, макар и да ви е странно.

Необвързаните представители на зодия Везни също ще имат поводи за усмивки - очакват ви много забавления, а защо не и среща с вълнуваща личност?

В здравен аспект не се очертават притеснителни ситуации, но се опитайте да почивате пълноценно, да спите достатъчно и да не се преуморявате.

Козирог

Козирози, очаква ви наистина специален месец - пълен с емоции и очаквания към бъдещето. Това, което ще е важно през този период е да се фокусирате върху себе си, да помислите за нещата, които искате да постигнете и как да го направите. От ключово значение ще е вашата искрена равносметка и план за бъдещето. Направите ли го, ще сте поставили една много стабилна основа за бъдещи постижения и успехи.

Възможни са промени в професионален или личен план, които ще ви помогнат да откриете нови качества в себе си, да развиете нови умения.

В професионален план нещата ще са спокойни, но бъдете внимателни с разходите си. Няма да е подходящ период за инвестиции, както и не очаквайте големи приходи. Но ако сте разумни, средствата ще ви бъдат напълно достатъчни да задоволите желанията си.

Възможни са пътувания по работа - ако ви се случи, бъдете активни и покажете това, на което сте способни, за да впечатлите хората, с които работите.

В романтичен план ситуацията ще е много спокойна, балансирана и хармонична за тези, които са обвързани.

Неангажираните представители на зодията е добре да внимават с новите връзки и контакти с хора, тъй като е възможно да срещнат неодобрението на близките си. Не се втурвайте бързо да започвате връзка, а опознайте внимателно човека, с когото се познавате съвсем отскоро.

В здравословен аспект ситуацията ще е стабилна, а периодът ще е подходящ да започнете нов режим или диета с цел детокс или пък да свалите 2-3 килограма.

Риби

През февруари Меркурий ще ви помага, скъпи Риби, като ще повлияе много позитивно на вашите семейни и професионални аспекти.

Ще получавате подкрепа отвсякъде около вас - от близките ви, от приятели и колеги, и нещата ще се случват като по план. През месеца ще усетите полза от вашия практичен подход във всичко, което правите. Важно е през този период да не се притеснявате да показвате на какво сте способни, а то е много. Без да ставате арогантни, разбира се.

Месецът е подходящ за инвестиции и допълнителни начини за увеличаване на приходите.

Възможно е ваш близък да ви потърси за помощ, не му отказвайте.

В любовен аспект всичко се нарежда и ще се чувствате в хармония с партньора си. Отделете повече време за споделени моменти заедно, за разговори и ласки.

Необвързаните представители на зодията ще имат възможност да срещнат интригуваща личност, стига да не стоят затворени вкъщи. Излизайте повече навън, запишете се на курс или школа по танци, за да имате повече контакти.

Здравето ви също ще е стабилно, не се очертават проблеми.

Очаква ви един прекрасен месец, изпълнен с благоденствие и приятни емоции.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варненски Моряк

    0 1 Отговор
    Мен ме има в списъка със зодиите г-це Найденова!ако и вас ви има........да минаваме към Вълшебствата и Вълшебните преживявания:)

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.