Last news in Fakti

3 Февруари, 2024 13:56 2 485 19

Катето Евро разказа за миналото си със сълзи на очи

  • катето евро-
  • деси банова

Вижте какво сподели актрисата в интервю пред Деси Банова

Катето Евро е известна като актрисата, чиято усмивка е заразна. Тя е с албански корени, но отрасва в София, а в 6-то основно училище са преминали ученическите ѝ години. В интервю пред Деси Банова тя си спомни за онези години със сълзи на очи, разказа каква ученичка е била, както и какво си спомня за татко си, когото вижда за последно, когато е била едва на 5 години.

"Това училище ще празнува 125 години от създаването си. За мен е огромно щастие, че най-хубавите ми спомени са от тук. Не се е променило откакто съм била малка. До директорския кабинет има моя снимка. Соломон Паси, Христо Пимпирев, Камен Воденичаров, Димитър Манчев, Никола Анастасов, Адриана Палюшева, всички те също са учили тук. Това е много скъпо място за мен. Аз бях от палавите деца, наказваха ме. Ние учихме с брат ми в Шесто училище. Аз от малка участвах във всички артистични прояви. Баща ми е учил оперно пеене в Консерваторията, тогава се е залюбил с мама. Живях с него до 5-годишна възраст, когато се прибираме, а той остава в Албания, град Корча. Отгледаха ни майка ми и баба ми. Не получавахме писма от татко, спирали са ги на границата", спомня си тя пред камерата на NOVA.

Според директора на 6 ОУ Адриан Николов традициите са основна ценност. "Радваме се когато бивши възпитаници се завръщат тук и дават своя пример", сподели той. И ѝ подари годишника на випуска ѝ.

Катето Евро споделя, че голямата ѝ любов е бил съпругът. "Имаше силни чувства и много хубави години. Няма да ми се случи втори път в този човек. Обичала съм и съм била много обичана. Искам внучка ми да има хубаво детство. Моето беше щастливо, искам тя да расте като щастлив човек, не искам никой да я наранява, готова съм да я браня до смърт. Обичам да садим цветя заедно, уча я да обича природата. Искам още внуци - момче и момиче. Най-важно е да знаеш, че си обичан, да ти казват, че си обичан. Не е важно материалното", смята тя.

Най-новият ѝ проект е пиеса, в който разказва за живота си, докато мисли, че умира. "Декорът ни е построен. Има и тъжно, има и смешно, както е животът на повечето хора", разкрива актрисата.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сашо Кадиев

    43 0 Отговор
    Мамо, мамо доведох ти зет!Ама защо плачеш? Сигурно от радост?
  • 2 Мими

    44 0 Отговор
    Лелеее каква комбинация, Деската и Катето , немога да спра да се смея?!!!!
  • 3 #идиоти вън

    35 2 Отговор
    Те артистите са отвратеняци по презумция, такава им е природата, но едва ли има по-отвратителна от катето!?!?!? И на стари години се сещат, че някой се е ,,възползвал" от сексуалните им услуги.
  • 4 Какво

    29 0 Отговор
    щастие,каква чест за България.Добре ще е всеки ден да ни информирате нормално ли е минала през ,,00".Целият народ мисли само за нея и синчето и.
  • 5 Какво

    17 0 Отговор
    щастие,каква чест за България.Добре ще е всеки ден да ни информирате нормално ли е минала през ,,00".Целият народ мисли само за нея и синчето и.
  • 6 Я го знам !

    32 2 Отговор
    Нищо не каза,как малък Тошко я е ашладисвал,та за това си живее на широко и до днес.

    Коментиран от #7

  • 7 РЕАЛИСТ

    17 5 Отговор

    До коментар #6 от "Я го знам !":

    Ами, как иначе се става от манекенка -актриса. То и Стефан Данаилов така е станал. Джулиано Джема и той спял с лелички, жени на режисьори и станал артист.
  • 8 Гост

    36 2 Отговор
    Каква актриса е това алкохолно петно?Показа си циците в един филм и вече е звезда, а и е изключително проста!
  • 9 Не знам защо,

    24 0 Отговор
    и докога тая жена ще е "Катето", след като е вече на 67 години?!
    Още повече има прекрасно име "Катерина".
  • 10 Не я харесвам

    25 0 Отговор
    Злобна бабичка
  • 11 От Варна

    17 0 Отговор
    Нищо ново! Отдавна са известни до втръсване житейските истории на тази досадна жена. Позната е всякак и облечена и гола. Още не са забравени в публичното пространство изцепките и от различни светски предавания и реалити проекти. Вярно, за пари, така може да печили, нали е артистка. Не е за упреци, щом се купува. Но да не се излага и да се показва като хленчеща и изстрадала лелка на преклонна възраст. Не и отива, а и не хваща вяра публично оплакване и тюхкане. А за Десито, освен че има скучно излъчване, прави и досадни предавания. А пък уж ТВ времето било скъпо? Явно много плаща за тези напъни на жена си Плевнелиев, но като има, да плаща!

    Коментиран от #19

  • 12 факуса

    13 1 Отговор
    ха ха на околовръстното е пълно с актриси кат това недоразумение
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Анонимен

    12 1 Отговор
    Потресен съм!А сега въпрос-познавате ли друг артист в света капитализирал участието си само в един добър филм в целият си живот-за нея и за наследниците ?Изумителе нюх и успех!
  • 15 ГЕРБ НА БУНИЩЕТО

    10 1 Отговор
    Десито репортерка?! Ма как така мъж й - ирландската пастирка, й е позволил да работи?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 "не е важно материалното'

    9 1 Отговор
    То и затова живее в палати и се бута навсякъде барабар с ремаркето си, щото не й било важно материалното. Пуста лицемерка долна.
  • 18 мучо

    7 1 Отговор
    ама що ни занимавате с тази дърта кифла бе.........звезда ли е какво ли......
  • 19 !!!

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "От Варна":

    Десито винаги ме е правила впечатление с голямата си тиква, обърнете внимание, главата ѝ се нанася 4 пъти на тялото.