Last news in Fakti

4 Февруари, 2024 14:55 4 623 32

Млада бг журналистка нападна Диона заради поведението й след ареста

  • диона-
  • флора стратиева

"За мен този човек е не просто нагъл.", възмущава се Флора Стратиева

След като певицата Диона беше хваната да шофира под въздействието на кокаин коментарите за деянието ѝ не спират. Мнозина са потресени от последващите действия на певицата, която превърна престъплението в поредица от шеговити и крайно неуместни постове.

Ето какво заяви младата водещата и инфлуенсър Флора Стратиева. Флора е изключително популярна сред младата аудитория:

"Когато човек направи грешка, се извинява. Това не е голямо геройство, това е the bare minimum. Kогато направи грешка, която застрашава други човешки животи, само извинението не е достатъчно.

Препоръчително е човекът да се отдръпне от публичното пространство за известно време. Ако има малко съвест (или поне добър ПР екип), може даже да дари на някоя фондация, която помага на семействата на жертви на такива шофьори.

Когато един човек не просто не се извини, не просто не се отдръпне от публичното пространство, не просто не покаже капка смирение и съжаление, но и активно се подиграва със случилото се, принизявайки обвинения за шофиране под влияние на наркотици до тъпи мемета и зле-изпята ali express версия на песен на Doja Cat, за мен този човек е не просто нагъл. Това показва тотално дисасоцииране не просто от реалността, а от базовите човешки емоции.

Не знам защо през 2024, в държава рекордьор по убийства на пътя, трябва да си обясняваме, че да шофираш ПИЯН или ДРОГИРАН е лошо.

В нормални пазарни условия, всяка уважаваща себе си компания, би прекратила работата си с този индивид."


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 77 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лумпен

    11 54 Отговор
    Има грешка има и прошка!

    Коментиран от #14

  • 2 Много ревниви

    16 43 Отговор
    Тея жени! 2 жени като две пепелянки!
  • 3 Анонимен

    67 3 Отговор
    В мааалата на морал не ги учат.
  • 4 глоги

    11 28 Отговор
    младата водещата и инфлуенсърКА- Флора Стратиева
  • 5 Лора

    33 2 Отговор
    the bare minimum-необходимия минимум
  • 6 Госあ

    32 6 Отговор
    Симпатично момиче, с право в случая, но куха лейка. Аз за инфлуенсъри вземам учени, писатели, художници и топ атлети. А Али експрес е екстра. Даже видни и богати евроатлантици го ползват много. А ИИ на Али експрес е доста напред.

    Коментиран от #26

  • 7 цербер

    25 2 Отговор
    през 2024-та г., в държава- рекордьорка по убийства на пътя,
  • 8 ревизор

    35 2 Отговор
    трябва да си обясняваме, че да шофираш ПИЯНА или ДРОГИРАНА е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.
  • 9 ъгъл

    49 2 Отговор
    Право е мацето за изцепките на надрусаната певица Диона!
  • 10 трясъ

    33 5 Отговор
    Вече не пишем българска,а само бг. Защо?! Мързи ли ни или какво? Не ни се бара клавиатурата. Или с българския език сме все по-зле?!

    Коментиран от #19

  • 11 Факт

    40 0 Отговор
    Аз не съм чул до сега,некой циганин (циганка)в случая да каже - виновен(а) съм ! Има си дружки по дрога и си мисли,че е недосегаема.
  • 12 Дупничанин

    12 2 Отговор
    Ега ти, все едно за бацето чета: "...Ако има малко съвест (или поне добър ПР екип)...", "Когато един човек не просто не се извини, не просто не се отдръпне от публичното пространство, не просто не покаже капка смирение и съжаление, но и активно се подиграва със случилото се..."
  • 13 защо тряабва да я знаем таз

    28 0 Отговор
    ква е таз диона че ни заливате с нейните простотии?
  • 14 Помощ 112

    21 0 Отговор

    До коментар #1 от "Лумпен":

    Тоя па, тва не ти е супер Марио да рестартираш играта, като ти убие детето или родителя на пътя... връщане на зад няма, прощавай...
  • 15 Сатана Z

    4 23 Отговор
    След като си отвори устата,младата журналистка разсея всякакви съмнения относно своята вродена глупост правейки се на морален стожер сякаш някой и дава право да съди другите.
    Инфлуенсърката рябва да трупа IQ точки ,които са the bare minimum,а не да се излага като кифла,каквато е в действителност
  • 16 БеГемот

    22 0 Отговор
    Това е чалга културата ...какво се учудвате ...елементарни хора проповядващи ниски ценности свързани с покупко продажба на която викат любов и човека до мене ...отпадъци със самочувствие без покритие...
  • 17 Орел

    8 0 Отговор
    Думата "уважаваща" е решаваща!
  • 18 Журналистка ли ?

    19 3 Отговор
    Кога е завършила като в Англия е сменила 6 училища, да ШЕСТ !!!
    И каква Флора !? Името и е Цвета !
    Ама Камен Донев го каза - Всякой гледа да го покажат по телевизора ! ....... и т.н ... но на екран! :))

    Коментиран от #25

  • 19 Констативно

    10 1 Отговор

    До коментар #10 от "трясъ":

    България се пише с гордост, а БГ се пише с насмешка...иронично и цинично.
  • 20 Адмирации!

    3 1 Отговор
    Браво!
  • 21 Фикри

    13 0 Отговор
    Дано съда вземе под внимание действията на тая "певица", след престъплението, като дойде време да я съди.

    Коментиран от #27

  • 22 Аман

    17 1 Отговор
    Ми нали пишеше, че българите се интересуват от Диона, Фики и Емрах, т.е. от новите българи. А сега пък трябвало да има и морал. Еми нЕма.
    35 години неглижиране на образованието даде плодовете си. Вече никой не слуша Чайковски, камо ли някакъв рок!

    Коментиран от #24

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ха ха

    11 0 Отговор

    До коментар #22 от "Аман":

    Кой ти каза, че се интересуват от тях? Натрапват ни ги, но все така нямам интерес към тоя жанр!
  • 25 ЧИ КАМЕН ДОНЕВ

    8 0 Отговор

    До коментар #18 от "Журналистка ли ?":

    за КВО СА ПОКАЗВА.ДА НЕ МИСЛИШ ЧИ ТВА ДЕТ ГО КАЗВА ГО ВЯРВА И Е ИСТИНА.В БЪЛГАРИЯ НЯМА ЧИТАВИ СИИИИЧКО Е ЛЕШ НАЧЕЛО С,ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА,,
  • 26 Гост

    9 1 Отговор

    До коментар #6 от "Госあ":

    Основен похват на тр0л4етата е, да спечелят симпатиите на обществото като първо застанат зад кауза, чиито правилен отговор е пределно ясен за всички (като борбата на обществото срещу корупцията или срещу пияните и дрогирани шофери), като така затвърдят позициите си сред масите, а после, вече яхнали вълната, почнат да викат за това, за което са им платили.
  • 27 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "Фикри":

    Най-вероятно ще вземе под внимание уж случайноподаващият се п0д шир0к0т0 д€к0лт€ сютю€н.
  • 28 анонимен

    3 1 Отговор
    Евала на Флора. Евала й правя. Диона е нарушител, потенциална престъпница, а отношението й доказа, че е самовлюбена и надменна. Отдавна виждам у нея кариеризъм, самодоволство и самочувствие-небостъргач. Би трябвало да я осъдят, но нямаме държава. Дано започнем да имаме, все пак се повдига въпросът. Поредният случай, който се разисква е. Константин затова така прие и той ситуацията с нея и се пошегува. Той, общо-взето, по много неща ми прилича на Бойко и Пеевски, с това казвам всичко, а и той прави пари така, както те, освен, че е „възпитан“ колкото са те двамата. Уважавам хората, които казват това, което мислят и имат принципна позиция, това виждам у Флора, сега конкретно, по казуса, иначе политиците някак ги щади. Политиците си имат лакеи, на които могат да дават пари, а и звездите от шоубизнеса са така. Гледал съм интервюта със звезди, направили са свинщина, карали пияни или дрогирани, водещите се лигавят и не ги питат по темата. Има хора, които карат пияни и дрогирани и не са така арогантни като Диона.
  • 29 Фауна

    1 3 Отговор
    Кетфайт между инфлуенсърка и чалга певица, не е зле.
  • 30 анонимен

    2 0 Отговор
    Не обичам хора, които морализаторстват, сякаш никога не са грешали. Чета философски книги, статии и текстове и от Средновековието има теза, почти превърнала се в принцип, че „злото е необходимо, за да се открои доброто“. Осъзнах, че е истина. Затова аз смятам, че хора, като Диона, Мартин Нотариуса, Боби Михайлов и т.н. са необходими, за да се откроят свестните и да ги оценяваме. Аз се притеснявам, когато престъпници и гамени са пример за подражание. В обществото ни от повече от 20 години го има това. Иначе когато съдиш един престъпник, трябва да си запознат с живота му. Макар че тези, които стават престъпници от алчност са много; твърде много са. Диона аз строго я съдя, но всеки добре знае и разбира какъв живот има нейния етнос и как държавата ни го обрече на този живот. Те при Бай Тошо са имали работа и не са били престъпници.

    Коментиран от #31

  • 31 един от стадото

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "анонимен":

    добро разсъждение. Но във философската му част не е точно така. Злото винаги го е имало, а Доброто допълнително създадено. И трябва да се надгражда и пази, защото то е ценното и лесно може да се изгуби.
    Една градина спре ли да се гледа, по скоро работи, бурените бързо я завладяват
  • 32 Диона наглото

    0 0 Отговор
    Е това е мислеща млада жена.... Браво Флора !