Last news in Fakti

10 Януари, 2014 13:35 1 903 0

60-годишни ранобудни мажоретки на кастинг за "България търси талант"

  • българия търси талант-
  • таланти-
  • баби мажоретки-
  • дете вундеркинд-
  • риалити-
  • кастинги

Най-възрастния участник бе на 80, а най-младият на 5 години

5 годишен вундеркинд, златни медалисти и вицесветовна шампионка, както и интересни образи от Тринидад и Тобаго и Великобритания се явиха на предварителните кастинги за „България търси талант”.

Стотици кандидат-участници се стекоха на 8 и 9 януари във Враца, Русе, Велико Търново и Благоевград, за да покажат пред екипите на шоуто разнородните си дарби и да се включат в надпреварата за признание и наградата от 60 000 лева.

Стотици танцьори, певци, акробати, магове, поети, самоуки таланти и ексцентрични творци демонстрираха своите изпълнения пред екипа на шоуто във Враца. Група от ранобудни мажоретки на възраст над 60 години бяха първите кандидатки за участие, а краят на кастингите бе сложен от 8 годишни танцуващи близначки.

Във Велико Търново преобладаваха танцьорите, певците и самоуките таланти, като хип-хопът заемаше сериозно място в изпълненията им – бийтбоксъри, рапъри, фрийстайлъри, стрийтденсъри, попър танцьор.  Сред желаещите да се включат в най-атрактивното предаване имаше имитатор на автомобил и вицесветовна шампионка. Най-младият кандидат бе 5 годишен вундеркинд, най-възрастният - 80 годишен архитект. На предварителните кастинги участваха  таланти от Тринидад и Тобаго и Великобритания.

В Благоевград осем годишно момиче, носител на 26 медала, изуми продуцентите. Танцови трупи с 25 участници, музикални таланти от всякаква възраст, акробати, фокусници и имитатори на животни от различни градове и села се редяха на опашки, за да покажат таланта си. Най - малкият участник, който се яви, бе на 4 години, а най – възрастният на 80. Участници, които са се явявали и в предишните два сезона на най - успешното предаване в българския ефир, дойдоха с нови, подобрени номера. Момчето - сирак, което благодарение на предаването откри семейството си в предишното издание на „България търси талант”, развълнува всички с откровената си, неподправена, история.

Непрогледната мъгла не попречи на талантливите участници да се явят и в Русе. Там екипът на шоуто отново имаше невероятния шанс да се запознае с изключително цветни образи и съдби. Сред явилите се имаше завършени артисти, златни медалисти, активно работещи таланти в различни сфери. Голяма част от участниците се явиха със своя авторска музика и текстове.

Предварителните прослушвания за шоуто продължават във Варна, Бургас и Пловдив в събота и неделя. Поради огромния брой записали се в София кастингите ще се проведат в четири поредни дни, първия от които е събота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА