Необходими продукти:
- 1 малък картоф, нарязан на тънко;
- 3 супени лъжици несолено масло, разтопено;
- 1 скилидка чесън, смлян;
- 2 супени лъжици ситно нарязан пресен магданоз
- сол и черен пипер на вкус;
- 200 г филе от сьомга без кожа.
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 180°C. Сгънете пергаментовата хартия наполовина, след което я отворете. Върху едната половина на пергамента се нареждат резените картофи.
В малка купа смесете маслото, чесъна и магданоза. Поръсете половината от сместа с чесново масло върху картофите. Подправете със сол и черен пипер.
Сложете сьомгата върху картофите и намажете с останалото чесново масло. Подправете със сол и черен пипер.
Сгънете пергаментовата хартия върху сьомгата и прегънете хартията по краищата. Печете 30 минути или докато вътрешната температура на сьомгата достигне 63˚C, пише tasty.co.
Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Нури
с Уважение
Коментиран от #2
10:11 14.02.2024
2 Този коментар е премахнат от модератор.
3 Нури
До коментар #2 от "Механик":
Всяка Коза със свой Крак Някой Вас теб Кара ли ВЕ те да си Купувате купите Това е Форум и всеки Има Право на Мнениев Бг Ако се Роди Гении Това Щее Гения на Злобата и Зависта
Елин Пелин
10:31 14.02.2024
4 ЧОЧО
Коментиран от #5
10:32 14.02.2024
5 събуди се
До коментар #4 от "ЧОЧО":
Сьомгата е само за политиците и журналистите.Къде си тръгнал да се облизваш и жалваш.За народа има чудесна замразена хамсия останала от западните зоопаркове.11:14 14.02.2024
6 Владимир Николаевич Христов
Коментиран от #7
14:47 14.02.2024
7 Нури
До коментар #6 от "Владимир Николаевич Христов":
БлагодаряКоментиран от #9
23:55 14.02.2024
8 Стига
09:06 15.02.2024
9 Този коментар е премахнат от модератор.
10 Този коментар е премахнат от модератор.