10 Януари, 2014 13:57 1 965 0

Дъщерята на Уитни Хюстън се омъжи

  • омъжи-
  • боби кристина браун-
  • уитни хюстън-
  • ник гордън

Боби Кристина Браун за съпруга си: С Ник не сме брат и сестра

Дъщерята на Уитни Хюстън – Боби Кристина Браун се омъжи за Ник Гордън, съобщи изданието „Мирър“.

Дъщерята на покойната певец с радост сподели новината и показа доказателство на думите си.  Тя публикува снимка как двамата с нейния любим се държат за ръце и се фукат с брачните си халки.

Боби Кристина, която тъкмо бе навършила 18 години, когато майка й почина на 11 февруари 2012 г., се сгоди за семейния им приятел Ник през същата година.

Тя беше принудена да защити връзката си в социалната мрежа Facebook веднага след годежа тъй като хората говореха, че Боби и Ник са брат и сестра.

Уитни Хюстън прибира в дома си Ник, когато той е на 12 години. Баща му е изпратен в затвора, а майка му не е в състояние да се грижи за него.

Боби не веднъж е писала коментари като: "Уморих се да слушам хората да казват "Юююх тя е сгодена за брат си"или "Ако Уитни все още беше жив щяха ли да са заедно?"или "Щеше ли Уитни да одобри това."

Тя постоянно напомня на обществеността, че Ник не е неин биологичен или доведен брат: "Ние не сме брат и сестра, майка ми никога не е осиновявала Ник. Мама знаеше, че ние се срещаме".

20-годишният футболист също защитава връзката си, настоявайки, че двамата не правят нищо нередно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА