Last news in Fakti

15 Февруари, 2024 18:51 3 091 18

5 признака, че не трябва да изпускате този мъж, защото ще съжалявате до края на живота си

  • надежден-
  • взаимоотношения-
  • признаци-
  • връзка

Какви са качествата на надеждния мъж?

5 признака, че не трябва да изпускате този мъж, защото ще съжалявате до края на живота си - 1
Снимкa: Shutterstock

Търсим се цял живот. Понякога се намираме, друг път – не. А понякога се разминаваме, въпреки, че сме се намерили. И става така, че съжаляваме до края на живота си…

Ако попитате жените какво означава за тях „надежден мъж“, вероятно повечето ще отговорят, че на първо място той трябва да умее да изкарва прехраната на семейството. Но, почакайте … Нека да не свеждаме надеждността само до материалната подкрепа, а да погледнем малко по-широко. По-скоро въпросът, който трябва да си зададем, е „Възможно ли е да създам дълготрайна и хармонична връзка с този мъж? Мога ли да се чувствам безопасност с него?“

Какви са качествата на надеждния мъж?

Постоянство

Ако мъжът е постоянен в чувствата си си и неотклонно следва собствените си избори и приоритети, това е знак, че може да се разчита на него.

Той не е такъв, който би рискувал на хазарт или би гадал на маргаритка. Може да направи своя избор, открито го заявява и не се бои да изгражда дългосрочни отношения. Манипулациите и другите подобни хитринки не са в стила му. Ама никак…

Такъв мъж вярва в любовта и я превръща в свой приоритет. В същото време разбира, че отношенията са не само романтика и приятно забавление. Че има и периоди на кризи, но е готов да ги преодолее заедно със своята любима. Наясно е, че и той, и жената до него ще се променят с времето и че това е съвсем нормално и абсолютно неизбежно…

Отворен е за общуване и диалог

Надеждният мъж няма навика да бяга, да изчезва без предупреждение, да се крие в бункер и да игнорира обажданията ви. Винаги успявате да се свържете с него, ако е необходимо.

Прави това, което казва

"Казана дума – хвърлен камък". Надеждният мъж е последователен е в думите и действията си. Поема отговорност за последствията от своите действия или от бездействието си.

Отзивчив е

Мъжът чува вашите нужди и отговаря на тях. Защото вие сте важна за него и го интересува какво се случва с вас. Това не означава, че непременно ще изпълни всяка молба, но определено ще отговори по някакъв начин. Може би ще помогне с мъдър съвет или направо ще заяви: „Спокойно! Остави това на мен!“.

Предсказуем е

Да избяга от работа и два дни по-късно да се обади от друга държава? Изключено. Това не е неговото амплоа. С него не се притеснявате от подли номера. Знаете точно какво да очаквате от него и какво не.

Всички изброени по-горе признаци характеризират надеждния мъж. И е лесно да изградите отношения с него. Той има ясна позиция и притежава вътрешна сила. В критичен момент няма да избяга. Напротив - ще се опита да направи всичко възможно, за да преминете заедно през трудния етап и да излезете от него с минимални загуби.

Как да не попаднете на неправилния човек?

В началото на запознанство внимателно се вгледайте дали мъжът притежава горните качества. Говорете с него за вашите нужди и наблюдавайте реакцията му. Надеждният мъж ще отговори директно на всичко. Ненадеждният просто ще шикалкави.

Разбира се, би било огромна грешка да мислите, че човекът, когото харесвате, може да бъде променен, че тези качества могат да бъдат възпитани в него. Не си губете времето, скъпи дами! Не може. Не става. А раздялата поради неизпълнени очаквания е много болезнена… Няма смисъл да си причинявате това сами.

И накрая, нещо много важно - ако искате надежден мъж, трябва да си подхождате. Тоест, вие самите също да притежавате гореизброените качества. И щастливата приказка никога няма да свърши…

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Две неща

    15 21 Отговор
    Надеждния мъж не е русофил, и е кавалер.

    Всичко останало се постига с времето.
  • 2 Байчо

    18 8 Отговор
    Надеждния мъж първо не е евродженди после всичко добро следва от там.

    Коментиран от #5

  • 3 Радо

    5 7 Отговор
    Фанете го с две ръчички за долуподписания и не го пускайте, докато не му родите две чавета.
  • 4 Анонимен

    14 10 Отговор
    Да има пари, тогава всичко му е позволено и това е най важното за жените!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Няма

    3 11 Отговор
    Вечна любов ! Има велика , разтърсваща , и изпепеляваща любов , но уловката е , че за да е такава , завършва трагично ! А най трагично завършва , ако се бракосъчетае те с нея ! Тогава след години ще забравите , че някога ви се е случило да я срещнете !
  • 7 В очите гледай, те не лъжат

    8 3 Отговор
    Жените и мъжете хилядолетия избират, без да са чели фейсбущки напътствия, обаче сега всичко трябва да се систематизира, картографира опише и вкара в схема. Скоро гледах един филм, жената харесва кентаври. Важно е да има нещо конско у него, може и да не е тялото.
  • 8 Соваж бейби

    15 3 Отговор
    Никой и нищо не може да гарантира нито за успешен мъж или жена!Хората се променят,това с въпросите като кастинг за работа е адски тъпо- може да лъже ... има хитри хора с цел.Когато заживееш с някой времето си показва,в началото само го претегляш пиянде ли е,къпи ли се .. мърляч...женкар ,играе в казино това са негативи директно сбогом Гергино е...л съм ти панаира .Другото е късмет и нерви
  • 9 Вече

    13 3 Отговор
    Вървя с бастун сред градината с розите , косата ми е бяла , а вятърът на времето се опитва да отнесе всички мой спомени ! Но всяка моя красива роза ми напомня за някоя красива моя любов , с жени , които бяха по великолепни от цветята. Скоро ще окажат цветовете на моите рози , идва времето и аз да ги последвам. Но част от мен ще остане да живее в любовта на следващите , защото любовта никога не умира !

    Коментиран от #10, #15

  • 10 .....

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "Вече":

    ... скоро ще окапят цветовете...
  • 11 Идън

    9 2 Отговор
    Анализирам и най- дребните детайли и слушам интуицията си. А тя не ме е излъгала никога.Ако не ми е допадал съм му го казвала веднага- а не да му губя времето в напразни надежди.Дори всичко у него да е перфектно- няма ли взаимност - не се получава.Една любов е приключила ако намираш щастие само в спомените- а не в настоящия момент.
  • 12 1551

    7 1 Отговор
    По делата му ще го познаете, не по думите...
  • 13 Име

    0 0 Отговор
    Вече са познали!
  • 14 Бау- мяу

    4 0 Отговор
    И са го оставили да се заиграва с безполезните камъни
  • 15 Госあ

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Вече":

    есента настъпи в планината

    падат мъртвите листа

    вгледан в цветовете ярки, мисля си за любовта

    Не е точно хайку, ама и аз не съм японец

    Коментиран от #16

  • 16 Идън

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Госあ":

    Красиво е.

    Коментиран от #17

  • 17 Госあ

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Идън":

    Мерси :) меланхолията по една красиво умираща любов на фона на вечния кръговрат (планината)

    Коментиран от #18

  • 18 Идън

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Госあ":

    Най- хубавите песни- стихове- романи- картини са създадени в такива моменти. Най- важното е, че ги е имало и в тях има красота. - породена от това, което преживяваме въпреки всичко....