Last news in Fakti

20 Февруари, 2024 12:15 1 420 11

Защо Цветана Манева няма да участва в сериала “Дъщерите на София”

  • цветана манева-
  • дъщерите на софия-
  • сериал-
  • бнт

Голямата актриса трябваше да изиграе главната роля в новия сериал на БНТ

Защо Цветана Манева няма да участва в сериала “Дъщерите на София” - 1
Снимка: БГНЕС

Заради забавянето на работата по нов сериал на БНТ, времето се оказа фатално за участието на една от последните ни легенди на сцената – Цветана Манева.

Тя е отпаднала изненадващо от проекта „Дъщерите на София“, който уж щеше да се снима още през 2022 г., но бе отложен чак за идната пролет.

Наложило се е голямата актриса, на която бе поверена главната роля, да се оттегли. Според мълвата причината е в здравето ѝ, което за тези две години се разклатило доста сериозно, пише "Уикенд".

Новият сериал разказва семейна история за една майка – София и трите ѝ дъщери, чиито роли са поверени на Койна Русева, Теодора Духовникова и Радина Кърджилова. Още преди две години стана ясно, че в ролята на майката ще влезе Цветана Манева. Това се случи само няколко месеца, след като актрисата обяви официално, че се оттегля от театралната сцена.

По ирония на съдбата към днешна дата актрисата все още продължава да се появява пред публика, но не може да вземе участие в сериала.

Още щом обяви, че слиза от сцената, мълвата разнесе, че причината се крие в здравословен проблем, който ѝ пречи да спазва професионалните си ангажименти в театъра. Цветана признала пред свои близки, че има сериозни проблеми с паметта и не може да помни репликите си.

Изненадващо е обаче, че Манева е отпаднала от сериала, предвид, че пред камерите има дубли и монтаж, благодарение на които могат да бъдат поправени всички актьорски грешки. Единствената добра новина в цялата ситуация е, че ролята е поверена на друга голяма звезда – Мария Каварджикова, чиито почитатели със сигурност ще се радват да я видят отново на малкия екран, след като преди няколко години проследиха съдбата на героинята ѝ в „Откраднат живот“ по Нова тв.

В новия сериал ще има и сирно мъжко присъствие като с главните мъжки роли са натоварени Ивайло Христов, Деян Донков и Юлиан Вергов. Стартът на снимките ще бъде даден през пролетта на Южното ни Черноморие.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голата истина

    5 11 Отговор
    Щото е дърта и грозна

    Коментиран от #3

  • 2 Христо

    8 1 Отговор
    Желая й здраве. Моите уважения към голямата актриса.
  • 3 Христо

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Голата истина":

    Ти бъркаш играта на актьора с чукане... Не говорим за мацки

    Коментиран от #9

  • 4 Уса

    6 0 Отговор
    Цветана е против лгбт във всеки сериал
  • 5 глоги

    2 0 Отговор
    В новия сериал ще има и сирно мъжко присъствие......СИЛНО,а не сирно! Сирно е за сирене.
  • 6 Иван Грозни

    7 0 Отговор
    Да оставят жената да си гледа старините. Защо я измъчват като тя самата е признала, че не е добре. Няма да получи по-голямо признание от това което ими сега. Какво ли неправят парите.
  • 7 зелен петел

    4 0 Отговор
    Време й е на Цветана Манева вече да се пенсионира от театъра. Крайно време.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.