Last news in Fakti

13 Януари, 2014 17:54 1 092 1

Да превърнеш пазаруване със съпругата в забавна игра

  • пазаруване-
  • забавна игра-
  • търговски център-
  • мъж-
  • съпруг

Какво да правите вие, докато тя преоблича тоалет след тоалет?

Случвало ли ви се е да трябва да обикаляте по магазините с вашата съпруга? Да прекарвате часове наред, влизайки от магазин в магазин и да гледате как прелестната ви половинка се преоблича и пита: „Това как ми стои?“; „Хубава ли съм?“; „Не ме ли прави малко дебела?“; „Отива ли ми?“

Какво да правите вие, докато тя преоблича тоалет след тоалет е въпрос, с който западните мъже трябва да се справят от появата на търговските центрове и молове.

На изобретателният съпруг Стив Венегас е дошла невероятна творческа и забавна идея, която да превърне чакането в магазина и самото пазаруване в забавна игра.

Играта е проста – обличате се като манекена в магазин, в който пазарувате и си правите снимка.

Снимките на Венегас са смешни, тъй като той се опитва не само да копира дрехите на манекените, но и позите, в които са поставени и винаги е в непосредствена близост до „оригиналите“.

На всеки кадър сякаш той позира с бледия си, обезглавен брат близнак. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    1 1 Отговор
    Може и да стане забавно пазаруването с жена ти , но ако ти отпуснат пари от фонд "бедствия и аварии"