Last news in Fakti

23 Февруари, 2024 12:45 4 905 20

След новината за бебето: Росица Пейчева разкри, че е била жертва на системен тормоз и насилие

  • росица пейчева-
  • народна певица-
  • побой-
  • системен тормоз-
  • съпруг

Народната певица написа емоционален пост във Facebook

Вчера ви информирахме, че една от най-известните и обичани народни певици, Росица Пейчева, чака бебе, въпреки че вече има две пълнолетни деца. Преди няколко години тя се венча за втори път за друг мъж, след като първият се обеси преди доста години, но по това време двамата вече са били разделени, припомня "Блиц".

Преди броени часове обаче, явно повлияна от редицата публикации в мрежата по повод бременността си, Росица Пейчева реагира с много емоционален пост, в който разкри за ужасяващи преживявания, побой и факти, които разтърсиха всички.

Ето какво гласи поста:

"Здравейте, приятели, а и не само такива! Пиша този пост по няколко причини. На първо място да изчистя душата си, както ме е учила покойната ми баба (баба Дафина, майка на татко Митко, родила почти едноврменно с майка си, т.е. прабаба ми, явно съм нейна достойна наследничка) да не задържам нищо в себе си, да изхвърлям отровата, за да ми е чиста душичката и да продължа напред!

На второ място пиша като майка и жена, убедена, че има много като мен, които търпят в името на "Своето си нещо"… Тези с "добрите изкази и мнения", за мен са такива, които нямат вяра и упование, независимо в кой Бог, Религия или Сила!

Естествено, че очаквах негативни и несправедливи коментари, след като споделих, че очаквам рожба, нито ми е за първи път, няма и да е за последен! Но за мен е РАЗЛИЧНА тази бременност от предишните две. Някои мои приближени знаят, други не, първият шамар в живота ми не бе нито от мама, нито от татко, а от бащата на децата ми и то точно в 5-тия месец на първата ми бременност… (Ще кажат някои, ами заслужила си го е…).

След вечеря измих чиниите, седнах, защото натрупвах албумин в краката, но не бях забърсала масата, това беше "повода", за това беше "заслуженото"… Излишно е да казвам, че съм израстнала в прекрасно семейство без насилие и подобни ситуации, каква рана зейна в душата ми… С невинно създание на сърце, в корема ми, къде да отида? Да се оплача? На кого? На родителите ми, които не бяха "ок" с брака ми. Че бях поредната трета съпруга??? Ами, скъпа Роси, ти си го избра, моето момиче, чукай си главата сега и е така!

Вярвам, че този ми избор костваше много, Господ ми даде изпитания, именно заради него…

Поддадох се на младостта, на една 19-годишна наивница и съжалителна към предлагащата ѝ се тогава любов, че е изстрадал от предишните бракове, това е! Досещате се, този "шамар" продължи да се случва 22 години и не само "той"… Нито аз, нито рожбичките ми гъкнаха някъде, защото за голямо съжаление имаше и за тях… Един "приятел" умник ми зададе въпрос преди доста години - защо не го остави? Защото явно ТИ не разбираш майчиното сърце и същност!

Защото не разбираш явно какво значи болката от въпроса на едно невръстно дете: "Мамо, къде е тати?"

Там, където живеехме, комшиите чуваха, досещаха се, знаеха, но никой не се намеси и с право вероятно…

Мълчах! Мълчах! Търпях и търпях! Банята беше моето уединение! За мен тогава нямаше други алтернативи. Не съществуваха - друг живот, друга кариера, камо ли мъж?! Спасението ми беше Академията и обучението ми, глътката въздух, който вдишвах, поемайки с автобуса към Пловдив.

Работеща на 4 работи (Учител в гимназията, в книжарницата ни тогава магазинерка, вечерно време в читалището, занимавайки се с децата, които пееха и към оркестъра, в който пеех по онова време) + студентка, готвеща се за изпити, майка, съпруга и домакиня. Явно съм била много силна и да работя, и да уча, и да се грижа за дом, семейство, дечицата ми, моето спасение…

Ще ме попитате,дали съжалявам? И да, и не! Да…, че ми домъчнява за мен самата, какво съм преживяла… Не…че децата ми, все пак имаха двама родители!

8 години след даден съдебен развод, продължих да живея с бащата на децата ми и настъпилия момент на осъзнаване (не само за мен, а и подкрепата от децата ми ,и на тях им беше "писнало" вече, но доста по-големи на години) не искам да продължа така (с добрата дума първоначално от моите родители "с хубавко"), няколко години (къде имаше извинения, къде, че ще последва промяна и аз ми давах шанс) и последвалата трагедия. Жесток егоизъм и както каза мой колега - от голям енгенлък…

Любовта не се задържа така!

Живееща в голям страх от самото начало и детските години на децата ми, заплашвайки ни още тогава, манипулирайки ни, че ще се хвърли с колата, или друга кончина ще направи на живота си, за да сме под неговото "Каквото кажа АЗ"!

Тези, които твърдят, че животът ми е бил прекрасен - ХАЛАЛ ДА ИМ Е! Даже на квадрат им го давам и пожелавам!

Изневери ли? Естествено, че ги имаше… Зная отдавна и за тях, и за жените, и какво от това? Имали са възможността, хубаво им е било, ок! Но, ако трябваше да "връщам" това му отношение, мъжете нямаше да са малко… Не искам да се изкарвам ангелче, не.. И аз съм си с особения характер, недостатъци и негативи! Няма БЕЗГРЕШЕН! Но съм правила всичко по силите си, като възпитание, което са ми наложили, че семейството е най-важно и всичко случващо се, да е до вратата!

Господ Бог, най-Всемогъщият и най-Великият (както ни учи и баба Ванга, една мъдра Българка) ми даде втори шанс - 10 години с истински мъж по душа, сърце и природа, обичайки ме, обгрижвайки ме, подкрепяйки ме и настъпилата ми бременност с трета рожба, за което БЛАГОДАРЯ всеки Божи ден!

Или може би трябваше да го махна, "да го убия", докато беше още мъничка сишчица, за да угодя на този или онзи на колко години съм? Като в "Железният светилник" на Димитър Талев, силната Суптана убила дъщеря си, за да не роди, прекъснала бременността ѝ с билки, убила рожбата си в името на "хората". Неее… не го направих и се чувствам истинска!

За толкова големи Легенди се плюе, прославили България (та аз съм прашинка сред тях)…

Не се замислят мнозина колко е Голяма Силата на Изречената дума!!!

Хвърляйки я, като бумеранг, като лъч, отразил се в огледало, се връща при тях!

Нека не забравяме, мили приятели, ние сме гости на този свят и Съдникът е само един!

Простила съм и ще продължавам да го правя, за да не ми е сърцето блато, а чисто изворче!!!

Още веднъж ще повторя - БЛАГОДАРЯ ЗА ДОБРИТЕ, ЗА ТОПЛИТЕ ХОРА, които ги ИМА! Вярвам, вярвам, макар и бавно, че всеки си е със своята съдба, болка, радост, но все пак е ЧОВЕК!

Благодаря за вдъхнатия ми кураж от мнозина приятели, да разкрия и изчистя душата си, не само заради мен, а и заради други жени в моето положение, заради силното майчино чувство към неродената ми рожба…

И да не бях споделила това щастие с вас и бременноста ми преди няколко дни… като се роди, живот, здраве и късмет, отново ще има помия…

Такива сме, за голямо съжаление! (Тук изразявам и отвращението си от написаните коментари за колежката ми Камелия, която е толкова добра душа, миналата година по Великден, споделила радостта си за детенцето, което си гледат с Цветин)…

Иска се смелост и гъ….ка!!! Кой да знае тогава,ч е ще мина по нейния път… Толкова се скъси живота ни, бе, мили хора, толкова много болести, проклетия и смърт по света, а толкова са малко истинските радости и щастие, и ние още повече слагаме чернилка и жупел…

Нека всеки направи своя избор за житейски път! Не съдете, да не бъдете съдени!

Ако днес пожарът е в моя двор, утре може да е във вашия, или още по-болезненото - в двора на децата ви, внуци, правници…

НЕКА Е СВЕТЛИНА! НЕКА Е ЛЮБОВ! НЕКА СА САМО ХУБАВИ ПОМИСЛИ ЗА ВСИЧКИ, И ЗА БАШ ДУШМАНИТЕ, както си казваме родопчани! Вярвайте, имайте страхопочитание от Бога и бумеранга на отрицателно изречените слова!

Обичайки ме или не, аз съм простила и обичам ВСИЧКИ, колкото и да Ви се струва налудничаво, щом ГОСПОД БОГ си е с мен, с близките ми, друго не искам!

Отново виртуални прегръдки, хайде усмихнете се, денят, животът е ПРЕКРАСЕН, приятели!"


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    17 15 Отговор
    Не търси оправдание в децата си...след време си хващат собственият път а ти оставаш с Тиранина...Още след...Първият....е трябвало да кажеш....ДО ТУК...Само че времето беше друго...отделно какво ще кажат родителите в онези региони от рещаващо значение е мнението на родителите...макар че в случая това е твоят живот...след време децата ще разберат каква е била ситуацията...По добре късно от колкото никога...Радвай се сега на деца...на бъдещо...на Човека до теб..и дано всичко да е останало отзад...

    Коментиран от #11

  • 2 жалната женица на снимката

    18 6 Отговор
    и oще не се е регистрирала в METOO:
    разкри, че е била жертва на системен тормоз и насилие
  • 3 Мъдрият

    23 3 Отговор
    За това се гледа преди да се омъжиш бе жена!

    Ама доста жени правите така - не се омъжвате за добри мъже, а за разни атрактивни на външен вид тарикатчета, но празни отвътре, и после ревете от тях!

    Каквото човек посее - това и ще пожъне!

    Иначе приветствам това, че си бременна от съпруга си и ще имаш дете! Дай Боже всичко да мине нормално!


    Но не давай певачката Камелия за пример, защото нейната постъпка е грях! И не е Богоугодна!

    Коментиран от #12

  • 4 Тази дърта кифла

    6 9 Отговор
    Ще е първият случай на ана лно забременяване.

    Коментиран от #14

  • 5 Пламен

    18 4 Отговор
    Не му е било лесно да се обеси човека. То това явно трудно се е издържало вкъщи.
  • 6 Айде нема нужда

    7 7 Отговор
    Чак пък талантлива ? Като гледам снимката ми става ясно, как е пробила в бранша.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Значи

    13 2 Отговор
    по-добре въпросът "Мамо, защо си насинена?", отколкото "Мамо, къде е тати?" ...
    ПП. А "ответникът" е на място, откъдето няма как да се защити ...
  • 9 Завърнал се

    17 2 Отговор
    Мамо, къде е тати да ни ушие по един шамар ли са я питали децата, че е стояла там толкова време?
  • 10 Сила

    1 16 Отговор
    Селска тояга..... Не пръчка, ТОЯГА...... що не познавам никой от Центъра да бие жени? Се по села и махали....
  • 11 Домакин

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Какво му е било другото на времето? Все едно тогава никой не се е развеждал?!?
  • 12 Клеоптра

    5 10 Отговор

    До коментар #3 от "Мъдрият":

    Преди време една известна наша актриса каза следните думи,ако на човек му пише н челото добър или лош много неща в живота няма да са така.Много са и примерите,които вземаш уж добър в случая съпруг и идва момент ,в който така се обръщат нещата,че не можеш да повярваш какво е станало с този твой уж любим съпруг.В един изключително тежък житейски проблем за семейството ми видях,че този мъж до мен стана друг и не можех да проумея,как така ме предаде.Огъна се и ме остави да се боря сама,а той остана в сянка.Не са и малко годините от нашия брак.Но наистина вярата и истинската ми любов към Бог ме кара да се боря и да вярвам в силата Божия.За това всеки има право на щастие и втори шанс,изживейте си радостта от появата на Вашата рожба и вървете смело напред.Бог обича смелите и никога за нищо не е късно.

    Коментиран от #13

  • 13 Месслина

    10 2 Отговор

    До коментар #12 от "Клеоптра":

    Огънал се е, но поне не Ви е ползвал за боксова круша. А това, че героинята на статията си мие ръцете с децата, задето не си е тръгнала овреме, и че изобличава покойник ... нямам думи.
  • 14 шо ве

    1 11 Отговор

    До коментар #4 от "Тази дърта кифла":

    май ка ти нали така те роди

    Коментиран от #15

  • 15 тъй ве

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "шо ве":

    Явно сте братя, ама не по баща;-).
  • 16 Фмдм

    2 2 Отговор
    Айде сега жертва бабаичка
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Никога

    0 0 Отговор
    ЕИй невинната имаше любовник в Асеновград комшията докато беше женена забрави ли нямала друг мъж не се прави на интересна не се оправдавай с децата си
  • 19 Гост

    2 0 Отговор
    Да си жива и здрава , лека бременност и всичко лошо остави назад

    Коментиран от #20

  • 20 Домакин

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    ...и спри да клепаш покойници и да се правиш на страдалка и мъченица за тяхна сметка, за да не се случи един ден и с тебе!