Last news in Fakti

24 Февруари, 2024 09:18 3 023 6

Джена обясни защо не участва в риалити формати (ВИДЕО)

  • джена-
  • поп фолк-
  • фолк певица-
  • чалга-
  • риалити-
  • шоу

Фолк звездата разкри, че е получавала покани, но е отхвърляла всички

Фолк звездата Джена, която е абсолютна любимка на мнозина в жанра, разкри, че е получавала много покани за участия в риалити формати, но винаги е отказвала и едва сега обясни защо.

“Случвало се е няколко пъти да ми предлагат да участвам в популярни формати. Публиката не знае, че аз отказвам. Знаем добре, че когато си много настроен за кариера и с цената на всичко си, ще има много плюсове и дивиденти от това, че си в този формат и след това в другия. Ще направиш медийни изяви, които носят още и още популярност, но на мен ми се иска това време да го давам на децата си и да бъда майка в този момент.

Само аз и съпругът ми знаем колко ни е трудно в този момент и какво ни коства – цял ден сме с дечицата си, цяла нощ работим, пътуваме…. Толкова безумни ситуации, толкова е трудно… Толкова е трудно, но най-важното за нас е било отглеждането и възпитанието на децата, любовта и примерите, които ние ще дадем на тези деца, както и между нас като взаимоотношения”, споделя тя в подкаста: “Не съм такъв човек” и допълва още:

“Е, аз много искам да бъда в някой от форматите, да обърна внимание чисто като музикант, защото имам какво да кажа – и като жури, и било то като учител на млади таланти, това съм завършила… Но всичко с времето си, децата ми имат нужда също от мен. Не правя нещо на всяка цена, а и мисля, че достатъчна и най-голяма реклама е хубавата песен и пеенето на живо на участия”.

Фолк звездата на “Пайнер” говори открито за професионалния и личния си живот, без да спестява нищо. Тя рядко повдига завесата, но този път реши да е напълно откровена.

Обидена е, че през 2012 година не са ѝ дали наградата за “Певица на годината”, макар всички фенове на поп фолка и до ден днешен да смятат, че е била за нея. По думите ѝ е убедена, че почитателите няма кой да заблуди и те са най-правилното мерило за успеха на един артист-изпълнител.

Джена разказва за отношенията си със своя съпруг Атанас Стоев и какво е чувството да бъде снаха на “Канарите”. Никога няма да забрави как са я посрещнали в дома си и какво е почувствала тогава. Разкри също така кога ще покаже снимки на дъщеричката си Цветея, която през април ще навърши 2 години.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъдрият

    14 2 Отговор
    Правилно и мъдро разсъждаваш! Само така!
  • 2 Акула

    9 1 Отговор
    Браво госпожа Джена
  • 3 ТОЧНО

    13 4 Отговор
    Ето една жена която държи на семейството си и си знае цената
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Защото

    8 0 Отговор
    са за слабоумни дебили и водят до заглаждане на малкото останал мозък на матриала.
  • 6 Идън

    9 0 Отговор
    Чалгата е в своя залез- затова представителите и търсят друга ниша за изява в реалити формати. В Гласът ги отхвърлиха. А имаше победителка с българска народна музика. Изпълняваш я прекрасно- тази музика ще е ценена и ще е вечна.